Stowarzyszenie - deklaracje członek zwyczajny i wspierający
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Stowarzyszenie - deklaracje członek zwyczajny i wspierający
Witam,
Stowarzyszenie Miłośników Marki Lancia - Lancia Klub Polska, w myśl swojego statutu ma członków zwyczajnych i wspierających. Zwyczajni mają obowiązki (m.in. obowiązek składkowy, brania czynnego udziału w życiu Stowarzyszenia), ale i prawa (m.in. bierne i czynne prawo wyborcze). Wspierający to tak naprawdę darczyńcy Stowarzyszenia. Deklaracje pozwalają nam na to,by racjonalniej planowac wpływy (a więc i wydatki).
1. Aby zostać członkiem zwyczajnym trzeba przede wszystkim chcieć (i nie może to być słomiany ogień) i przekonac do tego 50% Członków Zwyczajnych Stowarzyszenia. Następnie wypełnić deklarację członkowską, która jest do pobrania tutaj:
a następnie conajmniej połowę przekonanych Członków Stowarzyszenia poprosić o podpis.
Tak skompletowany wniosek wysyłamy pocztą na adres Stowarzyszenia.
Dalsze działania związane z wnioskiem opisane są w statucie, do którego lektury zachęcamy.
2. Członek Wspierający Stowarzyszenia to osoba, która deklaruje, że będzie wpłacać określoną kwotę (miesięcznie, lub w innych okresach), oraz która sumiennie wypełnia to zobowiązanie.
Aby zostać członkiem wspierającym Stowarzyszenia należy wypełnić papierową deklarację dostępna tutaj:
Deklarację można w każdej chwili pisemnie odwołać.
Na kopercie proszę dopisać - "deklaracja przystąpienia i nick".
Adres stowarzyszenia i numer konta
W imieniu Stowarzyszenia serdecznie dziękuję!
Stowarzyszenie Miłośników Marki Lancia - Lancia Klub Polska, w myśl swojego statutu ma członków zwyczajnych i wspierających. Zwyczajni mają obowiązki (m.in. obowiązek składkowy, brania czynnego udziału w życiu Stowarzyszenia), ale i prawa (m.in. bierne i czynne prawo wyborcze). Wspierający to tak naprawdę darczyńcy Stowarzyszenia. Deklaracje pozwalają nam na to,by racjonalniej planowac wpływy (a więc i wydatki).
1. Aby zostać członkiem zwyczajnym trzeba przede wszystkim chcieć (i nie może to być słomiany ogień) i przekonac do tego 50% Członków Zwyczajnych Stowarzyszenia. Następnie wypełnić deklarację członkowską, która jest do pobrania tutaj:
a następnie conajmniej połowę przekonanych Członków Stowarzyszenia poprosić o podpis.
Tak skompletowany wniosek wysyłamy pocztą na adres Stowarzyszenia.
Dalsze działania związane z wnioskiem opisane są w statucie, do którego lektury zachęcamy.
2. Członek Wspierający Stowarzyszenia to osoba, która deklaruje, że będzie wpłacać określoną kwotę (miesięcznie, lub w innych okresach), oraz która sumiennie wypełnia to zobowiązanie.
Aby zostać członkiem wspierającym Stowarzyszenia należy wypełnić papierową deklarację dostępna tutaj:
Deklarację można w każdej chwili pisemnie odwołać.
Na kopercie proszę dopisać - "deklaracja przystąpienia i nick".
Adres stowarzyszenia i numer konta
W imieniu Stowarzyszenia serdecznie dziękuję!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2012, 19:04 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Aktualizacja informacji i deklaracji
Powód: Aktualizacja informacji i deklaracji
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Re: Stowarzyszenie - deklaracje członek zwyczajny i wspieraj
już zapomniałem kiedy spełniłem wszystkie te wymagania wytrwale czekam nadal na jakieś działania w tym kierunku
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Trzeba to przykleić w odpowiednim miejscu i wykasować wcześniejszy post, który założył Grzole.
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Już wykasowany.
Pozdrawiam
Nat
Nat
Chyba nie wszystkie - nie przeczytałeś statutubargaw3181 pisze:już zapomniałem kiedy spełniłem wszystkie te wymagania
Jakbyś przeczytał, to byś wiedział że trzeba jeszcze uzyskać akceptację w głosowaniu członków, czyli musisz czekać do walnego.
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
wiem w końcu sam zorganizowałem lokal na walne
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo
- mrs.raketa
- Klubowicz
- Imię: Żaneta
chwalipięta przyjeżdżaj w tę sobotę na Zakończenie Lata.
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
...wake up...survive...go 2 bed...
...wake up...survive...go 2 bed...
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
W pierwszym poście został uaktualniony wzór deklaracji członkowskiej - Członka Zwyczajnego Stowarzyszenia, jak również zasady na jakich można się o takowe ubiegać (zachęcam również do przeczytania ostatniej wersji statutu dostępnego np. tutaj).
Re: Stowarzyszenie - deklaracje członek zwyczajny i wspierający
Deklaracje są aktualne na dzień dzisiejszy?
Peugeot 508 SW 1.6pT
Peugeot 308 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5