Płyta

bulgulator
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 44
Rejestracja: 06 lis 2009, 21:38
Lokalizacja: Górki Wielkie

Płyta

Post autor: bulgulator » 17 lip 2018, 20:38

Witam, od pewnego czasu jestem posiadaczem Lanci Thesis i mam problem z menu bo jest po włosku a chciałbym go zmienić na angielski. Problem jest z płytą a dokładnie z jej brakiem.Gdzie można kupić taką płytę.

Awatar użytkownika
pietrek125
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 1122
Rejestracja: 06 lut 2018, 21:59
Lokalizacja: Gród Kraka

Re: Płyta

Post autor: pietrek125 » 18 lip 2018, 8:16

To i tak jesteś szczęściarzem... bo ja mam wszystko po szwabsku i chętnie bym zapodał italiano...
Żenująca, żyjąca w swoim świecie, krowa u płota...

Były:
Fiat 1300 (116A) 1962r (1.3 OHV R4)
Fiat 125S (125B) 1969r (1.6 DOHC R4)
FSO 125p (115D) 1990r (2.0ie DOHC R4)
Fiat Marea Weekend ELX ST.Moritz (185) 2002r (1.9JTD)

Są:
Lancia Thesis EMBLEMA ACC (841) 2002r (3.0 V6)
Fiat Marea Weekend HLX Tour de France (185) 2001r (2.0 R5)
Fiat 125S (125B) 1971r (1.6 DOHC R4)
Lada 1500s (21061) 1981r (1.6 DOHC R4)
Skoda Octavia II Tour (1Z5) 2012r (2.5 R5)

jjash
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 1271
Rejestracja: 14 mar 2011, 15:26
Imię: Jan
Lokalizacja: Poznań

Re: Płyta

Post autor: jjash » 18 lip 2018, 17:03

Jaką płytę potrzebujesz?


Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Jash

THESIS 2.4 150KM - Obrazek
LYBRA 2.4 140KM - Obrazek

bulgulator
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 44
Rejestracja: 06 lis 2009, 21:38
Lokalizacja: Górki Wielkie

Re: Płyta

Post autor: bulgulator » 22 lip 2018, 10:52

Potrzebna płytka od Navi by zmienić język.

Awatar użytkownika
paszczak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 129
Rejestracja: 01 maja 2007, 0:00
Lokalizacja: Radom

Re: Płyta

Post autor: paszczak » 06 wrz 2019, 8:12

Miałem wielką ochotę napisać nowy temat, ze względu na daty ostatnich postów na ten temat i w innych dotyczących płyty nawigacji, ale się opamiętałem.
Może mógłby ktoś mi dać link do nawigacji (byle nie na chomiku - nie mam tam konta i zakładać nie chcę, a w telefonie, tak dla spokoju mam zablokowane wszystkie usługi premium)?
Zgubiła mi się godzina po wyjęciu akumulatora i chciałem ją jakoś ustawić. Napęd sprawdzałem i o dziwo działa...
Myślałem już o wyjęciu i podpięciu akumulatora o równej godzinie i doregulowaniu strefą czasową, ale czuję, że jak na złość wtedy zegara nie zgubi...
Pomóżcie proszę.

Awatar użytkownika
volf
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 3279
Rejestracja: 07 sty 2007, 0:00
Lokalizacja: powiat Bełchatów

Re: Płyta

Post autor: volf » 06 wrz 2019, 9:38

To do ustawienia godziny potrzebna jest płyta i nie da sie tego ogarnąć przyciskami 8-O
KAPPA TDS & JTD

Awatar użytkownika
paszczak
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 129
Rejestracja: 01 maja 2007, 0:00
Lokalizacja: Radom

Re: Płyta

Post autor: paszczak » 06 wrz 2019, 16:30

Wygląda na to, że tak. To jedno z tych jedynych w swoim rodzaju rozwiązań...

Poratujcie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”