Panowie uściślijcie zeznania, bo się chyba mijacie.Snail pisze: Myślę, że z miejscem nie będzie problemu .
Miło będzie widzieć
Także tu już jest pełny skład
Moderator: wujekp
Panowie uściślijcie zeznania, bo się chyba mijacie.Snail pisze: Myślę, że z miejscem nie będzie problemu .
Miło będzie widzieć
Także tu już jest pełny skład
Do miwisa pisałem jako do jednego z pierwszych, ale nie mógł się wtedy określić ponieważ był w rejsie.
Ja niestety w tym roku nie dam rady Dlatego zwolniłem jedno miejsce z listy z pierwszego posta, które chce zająć miwis
O widzisz, ja całkiem zapomniałem, że Ty masz ich sporo...
Jeszcze jest chwilka...
Co dolega Trevii ? Szkoda byłoby nie zobaczyć wspaniałej deski rozdzielczej.klr pisze:szkoda, że nie udało mi się ogarnąć mojej LT828db... no cóż nie tym razem
To może jednak...klr pisze: ↑09 mar 2018, 16:52 ... ogólnie zastała się.. nie miałem czasu dla panienki i aby ją pokazać trzeba byłoby najpierw umyć, odkurzyć... i uruchomić ( parę lat stania....) ale ostatnio jak z nią gadałem to latała jak szalona i nic nie dolegało... no może poza zmęczonymi fotelami ( i słabym stanem lusterka zewnętrznego)...
Tez uwazam, ze warto sprobowac.. Wymienic plyny ustrojowe, wrzucic dobry akumulator i "heja"... Moje Gammonie tez uruchamialem po kilku latach stania i zadna "banana" nie pokazalaSnail pisze:To może jednak...klr pisze: ↑09 mar 2018, 16:52 ... ogólnie zastała się.. nie miałem czasu dla panienki i aby ją pokazać trzeba byłoby najpierw umyć, odkurzyć... i uruchomić ( parę lat stania....) ale ostatnio jak z nią gadałem to latała jak szalona i nic nie dolegało... no może poza zmęczonymi fotelami ( i słabym stanem lusterka zewnętrznego)...