cysiek pisze:Z tego co wiem to możnabassooner pisze:a można nie być płatnikiem abonamentu TV...
to powiedz mi jak... zakładam że nie poradzisz mi żebym zlikwidował telewizor

cysiek pisze:Z tego co wiem to możnabassooner pisze:a można nie być płatnikiem abonamentu TV...
Wystarczy być... niewidomym.bassooner pisze:cysiek pisze:Z tego co wiem to możnabassooner pisze:a można nie być płatnikiem abonamentu TV...
Jak można nie być... to proste. Mój znajomy zmienił miejsce zamieszkania a na nowym nie rejestrował nadajnikabassooner pisze:cysiek pisze:Z tego co wiem to możnabassooner pisze:a można nie być płatnikiem abonamentu TV...
Wygląda na to, że przyczyniłeś się do rekordowej oglądalności programuTomzik pisze:No to media narodowe wkraczają do akcji.
Czekam sobie wczoraj spokojnie na Ekspres Reporterów a tu ni z gruchy ni z Pietruchy 20 minutowy lans PiSowskiego prezydenta pod pozorem przyznania nagrody "Człowiek Wolności 2015" przyznanej przez czytelników pisma "W Sieci", niech zgadnę - PiSowskiego![]()
Komunę pamiętam, ale mały byłem i nieświadom, teraz miałem pierwszy raz w życiu okazję oglądać w pełni świadom taką propagandę w tv i mało co się nie spawiowałem. Kilo czekolady mlecznej tak nie zemdli człowieka.
Zapewne też zupełnie przypadkiem wybrano jeden z najlepszych czasów antenowych (tłumy ludzi podziwiający losy Mostowiaków i potem oglądających Ekspres).
Po pierwsze powinien dostać co najwyżej nagrodę "Marionetka Roku 2015".
Po drugie wielkie "przemówienie" jakiegoś kolesia, nawet nie zanotowałem kto to. W cudzysłowie, bo to było czytanie z jakiejś pomiętolonej kartki, chyba psu z gardła wyciągniętej.
Po trzecie przemowa prezydenta - oczywiście nie mogło zabraknąć słów o "dziedzictwie Lecha Kaczyńskiego" oraz "Jarosław wszystko przygotował". Najlepsze było jak powiedział, że nigdy by nie podpisał ustaw antyspołecznych, działających na szkodę obywatelom, a przecież podpisał już kilka, w tym podwyżki cen usług bankowych i cen w marketach (tak, wiem, że to się szumnie inaczej nazywa, ale końcowy rezultat jest taki jak napisałem). Powiedział też o tym, że będzie dążył, aby poprawić warunki życia Polakom. No tak - przecież nikt z zakupów i kredytów nie zrezygnuje, a skoro stać ludzi na droższe produkty i usługi (po wprowadzeniu tych zatych podatków) to znaczy, że żyje się im lepiej - ciekawe podejście do tematu
![]()
Po czwarte - całość wyglądała jak naprędce spreparowana, ale kompletnie nie przygotowana.
Żenua.
Pan prowadzący Ekspres skomentował że "witam Państwa, 20 minut później, to prawda, ale jestem przekonany, że czekaliście" czy jakoś tak - ciekawe jak długo jeszcze po takiej uwadze będzie prowadzącym![]()
Jeśli tak ma to wyglądać to dziękuję i wysiadam.
Jeśli wszyscy, a mniej, to jestem za.Dudi pisze:Nie martwcie się za bardzo. Za niedługo płacić będziecie(-my) wszyscy.
"Z prundem"...
Trochę śmieszna jest rzekoma "rekordowa oglądalność" tej laurki dla władzy, podczas gdy zwykły program "Tomasz Lis na żywo" osiąga nie 2,3 mln, ale 2,9 mln oglądalności.darbo pisze:Wygląda na to, że przyczyniłeś się do rekordowej oglądalności programu![]()
http://wpolityce.pl/media/279603-relacj ... y-i-kanaly
Nat pisze:Trochę śmieszna jest rzekoma "rekordowa oglądalność" tej laurki dla władzy, podczas gdy zwykły program "Tomasz Lis na żywo" osiąga nie 2,3 mln, ale 2,9 mln oglądalności.darbo pisze:Wygląda na to, że przyczyniłeś się do rekordowej oglądalności programu![]()
http://wpolityce.pl/media/279603-relacj ... y-i-kanaly
No ale skoro twarde liczby mówią coś innego niż propaganda, tym gorzej dla liczb. Jak widać nie tylko w periodyku "WSI eCi", ale również tutaj
Czemu piszesz o zaoraniu, o miażdżeniu? Czy każde zwrócenie sobie uwagi traktujesz z tak zbytecznym zaangażowaniem emocjonalnym? Luuuzik mistrzu, jesteśmy na forum Lancii, tu nikt nikomu weekendów nie psuje i mam nadzieję, że dostosujesz się do tej cennej tradycji.darbo pisze:
![]()
No to mnie zaorałeś. Kompletna miazga
![]()
A już miałem nadzieję na udany weekend
Znowu Ci się włączył MAŁY PSYCHOLOGNat pisze:Czemu piszesz o zaoraniu, o miażdżeniu? Czy każde zwrócenie sobie uwagi traktujesz z tak zbytecznym zaangażowaniem emocjonalnym? Luuuzik mistrzu, jesteśmy na forum Lancii, tu nikt nikomu weekendów nie psuje i mam nadzieję, że dostosujesz się do tej cennej tradycji.darbo pisze:
![]()
No to mnie zaorałeś. Kompletna miazga
![]()
A już miałem nadzieję na udany weekendNo chyba, że "pięknie sącząca się delikatna dyskusja" jednak ci się nie podoba i różnymi zaoraniami, miazgami i weekendami usiłujesz podnieść jej temperaturę choćby o stopień, jak jakiś polityk
Bądź jak AVIS: Try harder. Albo lepiej może jednak nie.
Zawsze, kiedy spotykam ciekawy przypadek medycznydarbo pisze:Znowu Ci się włączył MAŁY PSYCHOLOG![]()
![]()
MAŁY I W DODATKU ZŁOŚLIWYNat pisze:Zawsze, kiedy spotykam ciekawy przypadek medycznydarbo pisze:Znowu Ci się włączył MAŁY PSYCHOLOG![]()
![]()