Kappa 3.0 V6 - głowica
Re: Kappa 3.0 V6 - głowica
Przepraszam zapomniałem o najważniejszym. Oczywiście Kompletny rozrząd+ pompa wody 

KAPPA 3.0 manual
...stasky87 pisze:Przepraszam zapomniałem o najważniejszym. Oczywiście Kompletny rozrząd+ pompa wody

Serdecznie pozdrawiam
Poszukuję schematu ustawienia rozrządu. Przeszukałem już internet ale nigdzie nie mogę znaleźć. Czy jest ktoś mi w stanie pomóc?
KAPPA 3.0 manual
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Czyli rysunku jak pasek trzeba założyć ?
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Ustawienia górnych kół, wału korbowego itp. Blokady rozrządu są już załatwione brakuję schematu dla pewności.
KAPPA 3.0 manual
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Toto:
Wał tak coby był GMP na 1 cylindrze.
?Wał tak coby był GMP na 1 cylindrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Dzieki. Super.
A czy rysunek całego rozrządu (paska, znaki) też jest dostępny? Jeśli tak to bardzo bym prosił to wtedy będzie nawet 101% pewności
A czy rysunek całego rozrządu (paska, znaki) też jest dostępny? Jeśli tak to bardzo bym prosił to wtedy będzie nawet 101% pewności

KAPPA 3.0 manual
- Rapeek
- Forumowicz/ka
- Imię: Jacek
Wkleiłem zdjęcia, bo z Autodaty nie da się skopiować. Drugie zdjęcie jest ze schematem do Lancii, co dziwne Autodata podaje ustawienie kół rozrządu na znaki bez blokad. Pierwszy schemat jest do Alfy 166.
Sprawdzałem w swoim silniku i niema znaków na kołach mój jest z 98r , może w starszych jest inaczej.
Sprawdzałem w swoim silniku i niema znaków na kołach mój jest z 98r , może w starszych jest inaczej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lancia Delta HPE 2.0 16v
Lancia Kappa 2.0 20vT[/color]
Lancia Kappa Coupe 3.0 V6
wcześniej:
Lancia Dedra 1.8 LS
Lancia Kappa 2.4 20v LX
Lancia Kappa 2.0 20vT[/color]
Lancia Kappa Coupe 3.0 V6
wcześniej:
Lancia Dedra 1.8 LS
Lancia Kappa 2.4 20v LX