Lybra - radio nie chce się włączyć
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Kontakt:
Lybra - radio nie chce się włączyć
Wczoraj radio grało bez zarzutu , dzisiaj wsiadam do auta odpalam i radio off naciskam włącznik i nic się nie dzieje ... kilka razy próbowałem i nic się nie chce odpalić ! Co robić POMOCY !!!!
m.J
Re: Lybra - radio nie chce się włączyć
Spokojnie to pewnie bezpiecznik.
Jeśli tylko radio ci nie działa, to pewnie spalił się ten bezpiecznik na radiu (musisz wymontować).
U mnie kiedyś też radio padło, ale również centralny nie działał i tu chodziło o bezpiecznik w skrzynce koło lewego kolana.
Posprawdzaj
Jeśli tylko radio ci nie działa, to pewnie spalił się ten bezpiecznik na radiu (musisz wymontować).
U mnie kiedyś też radio padło, ale również centralny nie działał i tu chodziło o bezpiecznik w skrzynce koło lewego kolana.
Posprawdzaj
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Re: Lybra - radio nie chce się włączyć
Sprawdź też, jak tam naładowanie akumulatora. Jak aku słaby, to radio nie gra, by go oszczędzać.
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?