nowe MUZEUM MOTORYZACJI zaprasza
Moderator: wujekp
- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Odp: nowe MUZEUM MOTORYZACJI zaprasza
Również bardzo serdecznie dziękuję w imieniu swoim jak i pozostałych kolegów. Bardzo miła atmosfera, nawiązane nowe znajomości a także wiele ciekawych eksponatów można było zobaczyć.
Dziś przekonwertowałem testowo jeden plik i oto efekt: Przy bramie głównej integracja przebiegała w najlepsze...
Dziś przekonwertowałem testowo jeden plik i oto efekt: Przy bramie głównej integracja przebiegała w najlepsze...
Pragniemy nadal trzymać wspólprace i zaproponować możliwość robienia u nas wykladów na dowolny temat motoryzacyjny. Oczywiście jeśli ktoś chcialby podjąć się takiego dzialania, dostanie umowę zlecenie i wynagrodzenie. Czekam na propozycjie. Prelekcje odbywają się zazwyczaj w drugi weekend (sobota) każdego miesiąca, teraz prelekcja by przypadala na drugi weekend maja, ale ta kwestia jest do uzgodnienia.
- romlen
- Założyciel LKP
Oto dla chcących zobaczyć zdjęcia w dużej rozdzielczości, dać je na tapetę lub do klasera - polecam pobranie moich zdjęć i filmów o dobrej jakości, całość spakowana do pliku archiwum.
Kliknijcie prawym przyciskiem myszy i proszę wybrać zapisz na dysk, plik waży 233MB, format ZIP
Raz jeszcze dziękuję za spotkanie, dziękuję organizatorom i obiecuję że nie zapomnimy i będziemy się czasem odzywać
Kliknijcie prawym przyciskiem myszy i proszę wybrać zapisz na dysk, plik waży 233MB, format ZIP
Raz jeszcze dziękuję za spotkanie, dziękuję organizatorom i obiecuję że nie zapomnimy i będziemy się czasem odzywać

no pięknie Syrenka wygląda
oj dużo zmarnowano potencjału ech

oj dużo zmarnowano potencjału ech

Mam prośbę,proszę o umieszczenie pod zdjęciami opisu ...who is who...
Zdjęcia autorstwa Romlena są już uzupełnione o informacje kogo widać w ujęciu).szlemik3 pisze:Mam prośbę,proszę o umieszczenie pod zdjęciami opisu ...who is who...
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Co z waszym spotem na terenie Muzeum Motoryzacji. Przybywacie do nas 25.04 ? Oczywiście czekamy na was. Ja niestety osobiście was nie ugoszcze bo mam zapalenie górych dróg oddechowaych ale wyśle dobre zastępstwo.
- romlen
- Założyciel LKP
Wszystkich chętnych zapraszam w swoim i Muzeum imieniu na prelekcję dot. Syreny Sport. Oto treść zaproszenia którą otrzymałem:
Nowo powstałe Muzeum Motoryzacji ma zaszczyt zaprosić Państwa na prelekcję "Syrena Sport - wyjątkowy prototyp". Tym wykładem chcemy zapoczątkować cykl żywych spotkań i dyskusji z inżynierami którzy budowali historię polskiej motoryzacji oraz z osobami które będą poznawać nas z pojazdami, które stały się ich pasją. Sobotnią prelekcję poprowadzi inż. Jerzy Dembiński, brał on udział w projekcie Syreny Sport i chce się z Państwem podzielić swoją wiedzą oraz obalić legendy narastające wokół tego pięknego samochodu.
Nowo powstałe Muzeum Motoryzacji ma zaszczyt zaprosić Państwa na prelekcję "Syrena Sport - wyjątkowy prototyp". Tym wykładem chcemy zapoczątkować cykl żywych spotkań i dyskusji z inżynierami którzy budowali historię polskiej motoryzacji oraz z osobami które będą poznawać nas z pojazdami, które stały się ich pasją. Sobotnią prelekcję poprowadzi inż. Jerzy Dembiński, brał on udział w projekcie Syreny Sport i chce się z Państwem podzielić swoją wiedzą oraz obalić legendy narastające wokół tego pięknego samochodu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.