Kappa i Dedra na złomowisku w Radomiu
Jak w temacie. Pojechałem po śrubę do koła, patrzę i co widzę - Kapiszona na jakimś złomie, stoi mu na dachu i woła do mnie. A całkiem blisko Dedra.
Kapiszon nie ma kół, silnika i przodu, ma za to siedzenia (całkiem ładne), regulowane elektrycznie i orgrzewane (nie wiem czy to standard). To kombi z ładnymi listewkami na dachu z logo Pinifarina. A i nie ma lusterek bo je odkręciłem ( po 20 złociszy - żal nie brać) już patrzyłem chodzą . Granat metalik.
Dedra ma silnik i koła - wygląda na kompletną.
Jakby kto co chciał niech pisze, może będę pamiętał czy jest.
Kapiszon nie ma kół, silnika i przodu, ma za to siedzenia (całkiem ładne), regulowane elektrycznie i orgrzewane (nie wiem czy to standard). To kombi z ładnymi listewkami na dachu z logo Pinifarina. A i nie ma lusterek bo je odkręciłem ( po 20 złociszy - żal nie brać) już patrzyłem chodzą . Granat metalik.
Dedra ma silnik i koła - wygląda na kompletną.
Jakby kto co chciał niech pisze, może będę pamiętał czy jest.
Lancia Thema 2.0 16V VIS (zielona i do tego z Radomia) 

A będziesz tam może jeszcze? ile byś chciał za znaczek Pininfariny? Nie będę się łakomił na 2 bo może ktoś jeszcze jest chętny
o ile da się go jakoś ładnie wygrzebać.. fajna pamiątka 
Hmm.. chociaż jak teraz tak sobie przypominam to on chyba nie jest osobnym emblematem.. ? tzn nie jest taki jak np znaczek na masce albo klapie bagażnika..

Hmm.. chociaż jak teraz tak sobie przypominam to on chyba nie jest osobnym emblematem.. ? tzn nie jest taki jak np znaczek na masce albo klapie bagażnika..
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |

|Wizualizacje Architektoniczne | Animacje | Grafika komputerowa | Wizytówki | Logotypy | Strony www |
Pewnie, że nie - już bym je miał. To wyfrezowany w plastyku napis i logo można odkręcić całe listwy (ale to tylko do kombi
).
Swoją drogą ciekawe czyja to, numery z mazowieckiego.

Swoją drogą ciekawe czyja to, numery z mazowieckiego.

ech... no to nici z pamiątki.
| obecnie: | Lybra Intensa 2.4 JTD | Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.8 TBI | zaliczone: | Lybra 2.0 V.I.S. | Dedra 1.9TD | Delta II 1.9TD | Lybra 2.4 JTD | Zeta 2.0 | Phedra 2.0 JTD |

A fotele welur czy alcantara ??
Jaki kolor i stan ??
Będę wdzięczny za info.
Jaki kolor i stan ??
Będę wdzięczny za info.
Lancia Kappa 2.4 T.DS
-
- Klubowicz
Hej a może jest tam boczek drzwi pasażera Kappa z całą nieuszkodzoną rączką?
Potrzebuje jeszcze osłonkę nawiewu na szybę boczną drzwi kierowcy,takie plastikowe trójkątne(u mnie jest wyłamany zatrzask:/)
Potrzebuje jeszcze osłonkę nawiewu na szybę boczną drzwi kierowcy,takie plastikowe trójkątne(u mnie jest wyłamany zatrzask:/)
Przepraszam, że tak długo.
Niestety prawego boczku nie było ( chociaż może mają ), lewy jest, ale jeśli chodzi o tą osłonkę która przykrywa też śruby lusterka - również nie ma.
Kręciłem lusterka to wiem.
Siedzenia welurowe, koloru nie pamiętam - niebieski albo granat, niejednolite. Jak na mój gust stan dobry, ale ja nie jestem wybredny. Brakuje plastyków na elementach regulacyjnych siedzeń.
Niestety prawego boczku nie było ( chociaż może mają ), lewy jest, ale jeśli chodzi o tą osłonkę która przykrywa też śruby lusterka - również nie ma.
Kręciłem lusterka to wiem.
Siedzenia welurowe, koloru nie pamiętam - niebieski albo granat, niejednolite. Jak na mój gust stan dobry, ale ja nie jestem wybredny. Brakuje plastyków na elementach regulacyjnych siedzeń.

-
- Klubowicz
Szkoda bo była by okazja do małego spota Radom-Warszawa:)
Ta Kappa stoi już kilka miesięcy.
Stała na dole zaraz obok niej druga, ale dranie rozebrali ją i dali na żyletki.
Ja dla kogoś z forum patrzyłem za zaślepką w tylni zderzak, ale nie było już.
Srodek jest granatowy welur ze wzorkami - jest cały kompletny bez przycisków regulacyjnych.
Boczki są wszystkie - tylko trzeba wiedzieć gdzie patrzeć na tym szrocie, od kierowcy jest pęknięty, od pasażera jest z tego co pamietam kompletny, w sumie to jest chyba ze 2 komplety tyh boczków (zdaje mi się że z tej dugiej jeszcze są)
Nie ma prawie całego zawieszenia - kolumny są powyjmowane wszystkie, zostały z tyłu wszystkie drążki, z przodu wachacze i stabilizator.
W sumie buda to jest prawie kompletna - tyle że uderzona w lewy przedni róg.
A co do Dedry jest cała kompletna SW - chyba zielona.
Stała na dole zaraz obok niej druga, ale dranie rozebrali ją i dali na żyletki.
Ja dla kogoś z forum patrzyłem za zaślepką w tylni zderzak, ale nie było już.
Srodek jest granatowy welur ze wzorkami - jest cały kompletny bez przycisków regulacyjnych.
Boczki są wszystkie - tylko trzeba wiedzieć gdzie patrzeć na tym szrocie, od kierowcy jest pęknięty, od pasażera jest z tego co pamietam kompletny, w sumie to jest chyba ze 2 komplety tyh boczków (zdaje mi się że z tej dugiej jeszcze są)
Nie ma prawie całego zawieszenia - kolumny są powyjmowane wszystkie, zostały z tyłu wszystkie drążki, z przodu wachacze i stabilizator.
W sumie buda to jest prawie kompletna - tyle że uderzona w lewy przedni róg.
A co do Dedry jest cała kompletna SW - chyba zielona.
Lancia i jeszcze raz Lancia
Lancia Kappa 2,4 20V LX Bi-Power
Czy mogę prosić o adres tego szrotu jestem zainteresowany paroma drobiazgami. Pozrawiam
Pozdrawiam Zbyszek
Srebrna Włócznia K 2,4 JTD
Stacja znajduje sie TEJ LOKALIZACJI
tutaj masz z mapką dojazdową.
Jeśli jechałbyś z Warszawy to przy wjeździe do Radomia na rondzie skręcasz w lewo w/g mapki
http://images49.fotosik.pl/19/9ce07bc271e42cc6m.jpg[/img]
potem jedziesz prosto Żółkiewskiego do następnego ronda i skręcasz na Kozienice w/g mapki
http://images33.fotosik.pl/384/95b4acb7f0d09e8am.jpg[/img]
Napisz czego szukasz, byłem w sobotę na szrocie to może będę mógł powiedzieć czy znajdziesz, bo dosyć dokładnie ją obejrzalem.
Jeśli jechałbyś z Warszawy to przy wjeździe do Radomia na rondzie skręcasz w lewo w/g mapki
potem jedziesz prosto Żółkiewskiego do następnego ronda i skręcasz na Kozienice w/g mapki
Napisz czego szukasz, byłem w sobotę na szrocie to może będę mógł powiedzieć czy znajdziesz, bo dosyć dokładnie ją obejrzalem.
Przepraszam Marcinie że nie zagłądałem na ten post ale o nim po prostu zapomniałem. Tak jak pisałem interesują mnie drobiazgi logo z grila oraz z wnętrza samochodu tj. podłokietnik przykrywka schowka w drzwiach kierowcy ztyczki śrub w drzwiach itp. Jeszcze raz przepraszam i dziękuję za informację"Marcin_D" pisze:Stacja znajduje sie TEJ LOKALIZACJI
Pozdrawiam Zbyszek
Dobra ludziska - będę jechał przypuszczalnie w tym tygodniu jeszcze na szrot - stoi TDS jakby ktoś coś chciał to pisać - będzie wezmę - ja sobie muszę czujnik od prędkościomierza wyjąć.
- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Marcin zobacz, czy stoi tam jeszcze ta Dedra. Jak tak to zobacz, czy ma jeszcze emblematy na przednich błotnikach. 1.6i.e lub DEDRA. Jakby było takie coś to byłbym szczęśliwy 

Marcin zobacz czy ten TDS ma termostat z dwoma czujnikami. Jeżeli ma to daj znać.
Pozdrawiam Zbyszek