"nietoperz" pisze:Powstańców Śląskich Weebska Kappa

Edit(26.06). Poza tym, dopiero teraz zauważyłem, że jesteśmy sąsiadami (Bemowo - Powstańców/Radiowa - moje obszary)
"nietoperz" pisze:Powstańców Śląskich Weebska Kappa
pozdrawiam"mikee" pisze:Pozdrowienia dla kolegi klubowicza spotkanego na Jana Pawla
Heh, nie wiem, czy widziałeś zaskoczenie na mojej twarzy, ale Lancię mam od niedawna i jesteś pierwszym klubowiczem, którego spotkałem"skyblu" pisze:pozdrawiam"mikee" pisze:Pozdrowienia dla kolegi klubowicza spotkanego na Jana Pawla![]()
![]()
![]()
super, białą, DELTĘ
jeżeli pozdrawiam to only z podkładkami/o innych nie piszę/, chyba że buźka znana"mikee" pisze:Heh, nie wiem, czy widziałeś zaskoczenie na mojej twarzy, ale Lancię mam od niedawna i jesteś pierwszym klubowiczem, którego spotkałem"skyblu" pisze:pozdrawiam"mikee" pisze:Pozdrowienia dla kolegi klubowicza spotkanego na Jana Pawla![]()
![]()
![]()
super, białą, DELTĘLancii w Wawie nawet dużo, ale tych z podkładkami LKP zasadniczo mało..
Na wysokości WORD na powstańców leciałem w stronę Bielan. A ja w tej chwili mieszkam na Jelonkach."Weeb" pisze:"nietoperz" pisze:Powstańców Śląskich Weebska KappaJedynym moim wytłumaczeniem jest pospiech na półfinał EURO2008 (gdzie stałeś, że Cię nei zauważyłem?)
Edit(26.06). Poza tym, dopiero teraz zauważyłem, że jesteśmy sąsiadami (Bemowo - Powstańców/Radiowa - moje obszary)
to jest mój klekot"mikee" pisze:Oby służyła. Mocny ten Twój kapiszon. Nieźle się zbieraAle coś Ci klekotało chyba ;-(