29.06.2008r. - Lancia Mazovia Spot
Moderator: Wilkin
Uprzejmie proszę się zdecydować kiedy i:evil:
pozdro
pozdro
LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Ja nie wiem czy będę .. 28 urodzinki , 29 imieninki ...
Słabo się mogę czuć ..
Słabo się mogę czuć ..
Będę na 99%, możliwe że to ostatni spot Lancią.
Pozdrawiam
Łukasz
------------------------------------------------------------------------
Była ostra Włoszka Lancia Kappa 3.0 '97
Łukasz
Miejmy nadzieje, ze nie ostatni osobiscie"Weeb" pisze:Będę na 99%, możliwe że to ostatni spot Lancią.
29.06.2008r. Godzina 17:00 - pod mostem Łazienkowskim
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Cholernie szkoda :[ Mam nadzieję, że jak będziesz już miał MB to wpadniesz się pochwalić bo Lancistą chyba po trochu zostaniesz ?"Weeb" pisze:Będę na 99%, możliwe że to ostatni spot Lancią.
Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
"Króciak" pisze: Miejmy nadzieje, ze nie ostatni osobiscie
Eeee no aż tak źle nie będzie. Jeżeli uda się w miarę szybko sprzedać (na co liczę, ze względu na stan) to na pewno wpadnę się pochwalić, chyba że sprzątną mi sprzed nosa ..."Ubiq" pisze:Cholernie szkoda :[ Mam nadzieję, że jak będziesz już miał MB to wpadniesz się pochwalić bo Lancistą chyba po trochu zostaniesz ?
Póki co odzew średni, ale na allegro stoi dopiero od 2 dni. W tych czasach każdy woli 10 letnia brykę z przekręconym zegarem na 120 000. Na spocie pogadamy
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Masz jedno z ładniejszych 3.0 nie sądzę, żeby długo się sprzedawała.
Dzisiaj pojeździłem trochę z żoną i odechciało mi się sprzedawać Lepiej żeby się szybko sprzedał, zanim zmienię zdanie"Ubiq" pisze:Masz jedno z ładniejszych 3.0 nie sądzę, żeby długo się sprzedawała.
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Fajnie się czyta itp. ale Ubiq może byś tak wyedytował post i zmienił już na 29.06.2008 jeżeli nam zależy na frekwencji ?
ja na 85% będę
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT
Sixt to mnie jakoś ewidentnie nie lubi ..."Sixt" pisze:Fajnie się czyta itp. ale Ubiq może byś tak wyedytował post i zmienił już na 29.06.2008 jeżeli nam zależy na frekwencji ?
A co na to żona ?"Weeb" pisze:Dzisiaj pojeździłem trochę z żoną i odechciało mi się sprzedawać Lepiej żeby się szybko sprzedał, zanim zmienię zdanie"Ubiq" pisze:Masz jedno z ładniejszych 3.0 nie sądzę, żeby długo się sprzedawała.
Nie ma już do mnie siły Przez ostatni miesiąc oglądnałem chyba więcej samochodów, niż przed zakupem Lancii przez 3 miesiące."Ubiq" pisze: A co na to żona ?
Od Omegi przez Saaba po W126 4.2 SE
Poza tym Ubiq, na spocie musimy porozmawiać nad pewną sesją zdjęciową mam nadzieję w połowie lipca (po wypolerowaniu i doprowadzeniu do ładu i składu wszystkich świecących elementów), szczegóły możesz zobaczyć tutaj:
KLIK
Pozdrawiam
Łukasz
Łukasz
Ja bardzo chętnie."Weeb" pisze:Nie ma już do mnie siły Przez ostatni miesiąc oglądnałem chyba więcej samochodów, niż przed zakupem Lancii przez 3 miesiące."Ubiq" pisze: A co na to żona ?
Od Omegi przez Saaba po W126 4.2 SE
Poza tym Ubiq, na spocie musimy porozmawiać nad pewną sesją zdjęciową mam nadzieję w połowie lipca (po wypolerowaniu i doprowadzeniu do ładu i składu wszystkich świecących elementów), szczegóły możesz zobaczyć tutaj:
KLIK
Niech Cię - ale piękność - moja dziewczyna chyba by się zakochała
Jak mogę nie lubić mojego krajana z sąsiedniego osiedla ?"Ubiq" pisze:Sixt to mnie jakoś ewidentnie nie lubi ..."Sixt" pisze:Fajnie się czyta itp. ale Ubiq może byś tak wyedytował post i zmienił już na 29.06.2008 jeżeli nam zależy na frekwencji ?
Tylko z topicu o spocie zrobiliście "Odę do Kappy Webb'a"* (kurde, przez tą nagonkę na sędziego łatwo pomylić ) i teraz trzeba to wszystko czytać żeby nadążyć z info
Dobra, jak już OT leci to uważam że stary Mercedes nie ma konkurencji z nowymi.Chociaż nowymi jeździ się świetnie to nie mają klimatu A jak dla mnie ostatnim klimatycznym Mercedesem było W140 dopóki nie zaczęły nim jeździć cygany ode mnie z osiedla
*Piękną oczywiście i wartą swoich pieniędzy
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008, 11:44 przez Sixt, łącznie zmieniany 1 raz.