Z wejherowa to troche daleko."haha" pisze:Ja też się pisze , jak termin nie będzie kolidował z innymi sprawami to na pewno się pojawię.
Musimy dogadać godzinę.
Moderator: wujekp
Z wejherowa to troche daleko."haha" pisze:Ja też się pisze , jak termin nie będzie kolidował z innymi sprawami to na pewno się pojawię.
W niedzielę wyjeżdzam do w-wy, więc odpada."Jakon185" pisze:no to kiedy w koncu w sobote 05.01 nie moge ale w niedziele jak najbardziej
Akumulator jest ten sam z jakim kupiłem auto, nie wiem kiedy i czy był wymieniany przez poprzedniego właściciela. Na przeglądzie w fiacie mówili że jest dobry jeszcze 2 miechy temu, i do dzisiaj nie było problemu. A teraz zamarzł i się rozładował. 2 lata temu w nowej pandzie 30kkm tylko że przy kilku stopniach jeszcze mniej niż dzisiaj, benzyna i też aku zamarzł."Jakon185" pisze:ludzie w nowszych niż mój samochodach wam padają akumulatory ?
Wymieniacie je raz na kilka lat?
Ja jeszcze nigdy nie miałem problemu z uruchomieniem samochodu z powodu padniętego akumulatora. No raz jak mi laska na pozycjach na 4 dni zostawiła
no to szkoda, bo celowo poprzekładałem tematy z dzisiaj na przyszły weekend"fragless" pisze:No i po spotkaniu, samochód umarł dzisiaj z wycieńczenia akumulatora. Tak więc ja też odpadam, bo może do wieczora podładuję aku.
Wielkie sorry. samochód stoi bez akumulatora, będzie się ładował całą noc, bo jutro muszę jechać do warszawy. Przy okazji wie ktoś może co mogą oznaczać słowa ????? i ???? na ruskim prostowniku?"bolek" pisze:no to szkoda, bo celowo poprzekładałem tematy z dzisiaj na przyszły weekend"fragless" pisze:No i po spotkaniu, samochód umarł dzisiaj z wycieńczenia akumulatora. Tak więc ja też odpadam, bo może do wieczora podładuję aku.