>sc102@o2.pl
Pozdro Lukasss

Moderator: wujekp
Ja będę jechał 44ką z Krakowa... ale planuję wyjazd z Kraka dopiero o 8"Boorek" pisze:myślę że ja mogłbym jechać przez Oświęcim ewentualnie możemy się ustawić w Bieruniu, może jeszcze ktoś z Krakowa skusił by sie na drogę 44??. Pozdrawiam"PAHO" pisze:na 99% będę z kumplem, jeśli nie poimprezuje nazbyt dzień wcześniej, można mnie wpisać na listę
jedzie ktoś przez Oświęcim?? możemy się spiknąć na jakiejś stacji benzynowej....
To która stacja w końcu? Na stronie BP wyskakują dwie: na ul. Legionów i na ul. Nideckiego. Na której sie spotykamy w Oświęcimiu? i o której godzinie? 8.00? 8.15? 8.30? Nie znam Oświęcimia więc niech ktoś obeznany powie na którą stacje jest łatwiej trafić i zjechać z trasy."PAHO" pisze:nieee chodzi mi o to BP za mostem jak się jedzie z centrum miasta w stronę Bierunia, tamto BP też może być, mi jest obojętnie, jak wam bardziej pasuje?"Boorek" pisze:jak dla mnie ok chodzi Ci o to BP zaraz za wiaduktem jadąc od strony salonów Renaulta i czegoś tam jeszcze??"PAHO" pisze:no to możemy się umówić o 8:30 pod BP koło ronda w Oświęcimiu, można też w Bieruniu, ale tam po drodze nie ma zabardzo takiej miejscówy żeby stanąć na widoku i na kogoś poczekać, pozatym od Osw. można już jechać razem
A Ty o której chcesz jechać ?"Taz" pisze:Chyba że jeszcze inaczej.. Może ktoś kto jedzie z Krakowa i nie jedzie autostradą chce się spotkać już w Krakowie i całą trasę przelecimy razem..
Ja powinienem być w Krakowie o 7 zgarniam Taza i możemy się gdzieś umówic"MGIL" pisze:A Ty o której chcesz jechać ?"Taz" pisze:Chyba że jeszcze inaczej.. Może ktoś kto jedzie z Krakowa i nie jedzie autostradą chce się spotkać już w Krakowie i całą trasę przelecimy razem..
Czy ktos tamtedy jezdzi i wie, w jakim stanie sa te drogi? Nie chcialbym tluc sie przez dziury jak po Krakowie."Taz" pisze:my z Dudim chcemy ruszyć z centrum Krakowa (ul. Fabryczna) ok 7.30 tak wstepnie, ale cały czas jeszcze nad godziną i trasa przejazdu dyskutujemy.. Bo Automapa pokazała mi najkrótszą trasę, która w ogóle mija Oświęcim górą..