NR.2"maki" pisze:a ktora wersje opakowania mieliscie?? bo sa takie(na allegro czywiscie, bo w sklepach nie pytalem)"pawcio1" pisze:Ja kupiłem na Allegro i wszystko było w porządku,(jeśli kupisz u sprawdzonego allegrowicza to raczej nie powinno być problemów) działanie,pozytywne oczywiście, całkowicie potwierdzone!Miałem drobne problemy z synchronizatorem trzeciego biegu i zalałem skrzynie aby go sprawdzić?!Musze powiedzieć że jestem bardzo zaskoczony,bo chaczenie które się pojawiało zostało radykalnie zminimalizowane,a biegi wchodzą precyzyjniej i delikatniej!Zalany Motorlifem silnik chodzi ciszej i jakby...ale to może subiektywne odczucie... osiąga jakby większą moc i szybciej przyspiesza i wkręca sie na obroty!"maki" pisze:a mozesz powiedziec gdzie kupiles?? no i za jaka cene? bo na allegro ceny motor-life sa nizsze o ok.25 zl niz w innych sklepach internetowych... i nie wiem czy sens jest placic wiecej, no ale czy na allegro maja ten sam produkt... zdjecia identyczne, no ale czy dzialanie tez takie samo..."aro" pisze:Teraz mam 100% pewnosc, że zalanie skrzyni Motorlifem pomogło i to bardzo. Po ok. dwóch miesiącach jeżdżenia moge stwierdzic i nie tylko ja, że skrzynia teraz chodzi jak mażenieleciutko, bez żadnych zgrzytów. (przypominam że skrzyni jeszcze nie rozbierałem, ani nie dokonywałem żadnych innych napraw)
pozdrawiam
numer 1
numer 2
do mnie jakos bardziej ta druga wersja przemawia, i to nie ze wzgledu na wosk![]()
pozdrawiam