Zlot na Jurze-reaktywacja
Moderator: wujekp
Zapomniałem dodać że w tej cenie jest jeszcze garnek żurku-decydujcie tylko czy chcecie go w sobotę czy w niedziele koło południa (po zmartwychwstaniu)

Strang Delta 1,9td

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Żeby zmartwychwstanie odbyło sie bez perturbacji, to chyba warto mieć żurek w brzuchu już w momencie zgonu? 

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Nat dobrze prawi ..."Nat" pisze:Żeby zmartwychwstanie odbyło sie bez perturbacji, to chyba warto mieć żurek w brzuchu już w momencie zgonu?

...i oby sie nie ulał ni destylat , ni żurek!

- gregory_gb
- Forumowicz/ka
Oj fajowsko będziecie mieli!!!!
Miejsce super. Zdjęcia już przesłałem do Stran-ga i wedle swojego kryterium umieści je na forum.
Faktycznie razem zwiedziliśmy te miejsca (i nie tylko) prześliczne.
Ja niestety nie mogę w tym terminie się wstawić więc życzę Wam udanego zlotu, a patrząc na listę to i zakrapianego
Pzyjemności i dla niezdecydowanych piszę i mówie miejsce piękne no i ekipa kozacka
A to dowód że warto jechać:

Miejsce super. Zdjęcia już przesłałem do Stran-ga i wedle swojego kryterium umieści je na forum.
Faktycznie razem zwiedziliśmy te miejsca (i nie tylko) prześliczne.
Ja niestety nie mogę w tym terminie się wstawić więc życzę Wam udanego zlotu, a patrząc na listę to i zakrapianego

Pzyjemności i dla niezdecydowanych piszę i mówie miejsce piękne no i ekipa kozacka
A to dowód że warto jechać:

KleKle...LANCIA Lybra 2,4 JTD SW LX...KleKle
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
To się nasze Lyberki nie spotkają... to kiepsko 
A miejsce faktycznie robi wrażenie

A miejsce faktycznie robi wrażenie

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Nat

- Makgajwer
- Klubowicz
"marco" pisze:Fotka Białej Damynic , a nic - mglistej
[/url]

Oddam w dobre ręce Jaguara XJ8 V8 3,2 Executive z 1999r. mały przebieg, kolor szaro-srebrny, wnętrze kremowa skóra,
Stan: bardzo śliczny
)

- Makgajwer
- Klubowicz
....kombinuje i kombinuje...... jak by tu sie wyrwać choć na 24h.... ???
...jak by co to jak duża będzie ekipa z piątku na sobote ?????
Oddam w dobre ręce Jaguara XJ8 V8 3,2 Executive z 1999r. mały przebieg, kolor szaro-srebrny, wnętrze kremowa skóra,
)

W piątek prawie wszyscy-z wyjątkiem Nata i Marmala. W sobotę griil i inne atrakcje"Makgajwer" pisze:....kombinuje i kombinuje...... jak by tu sie wyrwać choć na 24h.... ???

Strang Delta 1,9td

- Krzysztof
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Witam serdecznie jestem nowy. Chciałbym spotkac się na zlocie. Mam pytanka. Czy jest możliwość przyjazdu wraz z dziećmi i jaki jest koszt imprezy + koszt rozbicia namiotu. Czy jedzie ktoś z okolic Bydgoszczy?
Wiele osób przyjeżdża na zloty wraz z dziecmi, więc kłopotu z tym nie ma-zwłaszcza że jak widać jest tam trochę atrakcji dla nich. Koszt rozbicia namiotu to 10zł od osoby, ale chyba utargujemy coś"Krzysztof" pisze:Witam serdecznie jestem nowy. Chciałbym spotkac się na zlocie. Mam pytanka. Czy jest możliwość przyjazdu wraz z dziećmi i jaki jest koszt imprezy + koszt rozbicia namiotu. Czy jedzie ktoś z okolic Bydgoszczy?

Co do kosztu imprezy to w grę chodzi tylko opłacenie cateringu-im nas więcej tym taniej. Zwłaszcza iż w cenie mamy możliwość skorzystania z szałasu, sprzętu muzycznego itd.
Strang Delta 1,9td

Szałas Jurajski w którym odbędzie się sobotnia impreza

Ostatnio zmieniony 12 sie 2007, 0:20 przez strang, łącznie zmieniany 1 raz.
Strang Delta 1,9td

...nie kombinuj - zatankuj i na Morsko !"Makgajwer" pisze:....kombinuje i kombinuje...... jak by tu sie wyrwać choć na 24h.... ???

Atrakcyjny piatek, też jest w programie !!!

Jeżeli chodzi Tobie o białą damę ,
jak trzeba , będzie od środy - straszyć !

No to ja z rodzinką będę w piątek, pokój w hotelu klepnięty tereny naprawdę super będę jechał od Częstochowy po obiedzie czyli ok 16 mogę kogoś pilotować lub zabrać 1 osobę

DEDRA 1.6 SW SPRZEDANA
Strang i z wyjatkiem chyba mnie,ja sie wstawie dopiero w sobote poniewaz ciezko mi sie zapowiada ten piątek i jeszcze do końca nie wiem jak on będzie wygladał"strang" pisze:W piątek prawie wszyscy-z wyjątkiem Nata i Marmala. W sobotę griil i inne atrakcje

Lancia Thema 3.0V6 12V 93r
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____
Alfa Romeo 147 1.6 16V 06r
FSO Polonez Caro Plus 3.0V6 24V 98r
501579950
_____Thema_____