Mokry damski podkoszulek - też jest fajny"strang" pisze:Mnie szczerze mówiąc jest obojętny...ale pod koniec sierpnia pogoda zazwyczaj się psuje. A chciałbym zobaczyć ciała koleżanek obleczone w kostiumy kompielowe

Moderator: wujekp
Mokry damski podkoszulek - też jest fajny"strang" pisze:Mnie szczerze mówiąc jest obojętny...ale pod koniec sierpnia pogoda zazwyczaj się psuje. A chciałbym zobaczyć ciała koleżanek obleczone w kostiumy kompielowe
Chodzi Ci o to że sutki widać?"marco" pisze:Mokry damski podkoszulek - też jest fajny"strang" pisze:Mnie szczerze mówiąc jest obojętny...ale pod koniec sierpnia pogoda zazwyczaj się psuje. A chciałbym zobaczyć ciała koleżanek obleczone w kostiumy kompielowe
...nie sutki , a skutki deszczu widać"strang" pisze:Chodzi Ci o to że sutki widać?"marco" pisze:Mokry damski podkoszulek - też jest fajny"strang" pisze:Mnie szczerze mówiąc jest obojętny...ale pod koniec sierpnia pogoda zazwyczaj się psuje. A chciałbym zobaczyć ciała koleżanek obleczone w kostiumy kompielowe
YYYYYEEEEESSSSSSSS !"strang" pisze:W takim razie 24-26 sierpnia
...don't worry !"sebol" pisze:Bardzo bym chcial ale przeciag w portfelu ostudza moj zapal .
Zycze udanej zabawy przy kieliszku chleba !!!