Musa - problem z pamięcią navi

Awatar użytkownika
krysti612
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 58
Rejestracja: 11 wrz 2008, 0:00
Lokalizacja: Krosno
Kontakt:

Musa - problem z pamięcią navi

Post autor: krysti612 » 20 maja 2013, 22:57

Witam. W Musie mojej szwagierki występuje dziwny problem, a mianowicie radio nie zapamiętuje ustawień equalizera. Stacje i inne ustawienia pamięta, czyli prąd jest. Gdzie leży problem? Kolejna sprawa to czy da się włączyć radio bez zapłonu (próbowałem już wszelkich ustawień i nic nie działa). Pytanie z serii ciężkich... ma Ktoś może spolszczenie do radia. Musa 2005r 1.4 automat z dużą kolorową navi.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2013, 6:07 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Prosimy tytułować posty zgodnie z zasadami!

Awatar użytkownika
bastek13
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 62
Rejestracja: 11 kwie 2013, 16:59
Lokalizacja: WPR

Re: Musa - problem z pamięcią navi

Post autor: bastek13 » 21 maja 2013, 15:29

w musie żony radio włącza się bez zapłonu, ale to wersja bez navi (tylko audio firmowe), w ustawieniach komputera nie zauwazylem jakiejs opcji mającej na to wplyw -byc moze jest taka opcja w menu samego systemu audio
jest : Lancia Musa ORO 1.4 16v 2005' ; Renault Laguna III 2.0 dCi Initiale Paris 2008'
było : Honda Civic 5D 1.4iS 1997'

Awatar użytkownika
jakubg
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 5640
Rejestracja: 22 sty 2008, 0:00
Lokalizacja: Brodnica/Ciche
Kontakt:

Re: Musa - problem z pamięcią navi

Post autor: jakubg » 21 maja 2013, 16:23

przejrzyj instrukcję.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Są: Lancia Musa 1,3 M-jet'06;Ypsilon 1.4 16V'04;Kappa 2.4jtd '99;Kappa 2.4TDS SW '98;Delta 1.6 GT i.e. '89
Były:Kappa 3.0V6 SW Automat '96;Y 1,2 LS ECVT '97;Kappa 3.0V6 Automat '96;Delta II 1.6 8v;Lybra 2.0 SW Automat '00;Y10 Mia 1.0 '91;Kappa 2,4jtd '01;Y 1,2 LS ECVT '96;Thema 8.32 '88 oraz 1/2 Kappy 2.0t 16V '95

Zapraszam do sklepiku!

Awatar użytkownika
Spxcompany
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 1166
Rejestracja: 10 lip 2011, 22:47
Skype: gg:3489385
Imię: Marcin
Lokalizacja: Zgierz
Kontakt:

Re: Musa - problem z pamięcią navi

Post autor: Spxcompany » 22 maja 2013, 18:55

u mnie też włącza się bez problemu i zapamiętuje ustawienia również - wrzuć płytkę z setupem i może coś pomoże :)
Pozdrawiam - Marcin
Obecnie: Lancia Musa 1,9MTJ 2005 PLATINO
Wcześniej: Lancia Lybra 1,9JTD 2003 Sedan
Ford Mondeo 2,5 V6 1997 Kombi
VW Golf III 1,4 1992 Hatchback

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”