Dobry dekoder VIN - Lancia (RUS)

Znalazłeś, widziałeś lub wiesz gdzie stoi jakaś Lancia, zdezelowana, na szrocie czy gdzieś w stodole... podziel się z nami tą informacją.
Znasz jakąś ciekawą stronę internetową poświęconą Lancii? Podziel się z nami dodając tutaj jej adres!
Tylko odnośniki dotyczące Lancii lub blisko z nią spokrewnione.
W dziale nie zamieszczamy linków do ogłoszeń, które za jakiś czas stracą ważność!

Moderator: giekso

Awatar użytkownika
Bany
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 895
Rejestracja: 29 lis 2007, 0:00
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Odp: Dobry dekoder VIN - Lancia (RUS)

Post autor: Bany » 14 cze 2009, 10:07

rysunki sa poglądowe...

a tak na marginesie:
>http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY= ... E=S&RMODE=

Krzysiek82
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 963
Rejestracja: 16 lip 2009, 7:30
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Brzeg

Odp: Dobry dekoder VIN - Lancia (RUS)

Post autor: Krzysiek82 » 23 wrz 2009, 8:45

Jeśli ktoś jest zainteresowany najnowszym Eperem (wersja 48 - 2009 rok) to mogę wkleić linki, skąd można pobrać. Ponieważ nie wiem czy tak można czy nie na forum, to na razie piszę informacyjnie. Ja go mam, działa dobrze, ceny się zgadzają.

Awatar użytkownika
letnik22
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 332
Rejestracja: 11 paź 2006, 0:00
Lokalizacja: Olsztynek
Kontakt:

Odp: Dobry dekoder VIN - Lancia (RUS)

Post autor: letnik22 » 23 wrz 2009, 9:14

wklejaj linki

Krzysiek82
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 963
Rejestracja: 16 lip 2009, 7:30
Imię: Krzysiek
Lokalizacja: Brzeg

Odp: Dobry dekoder VIN - Lancia (RUS)

Post autor: Krzysiek82 » 23 wrz 2009, 9:37

No to tak. Link:
: cenzura :
To są linki do 3 różnych serwisów, ale pliki wstawiła ta sama osoba.

Należy pobrać wszystkie 8 części i rozpakować. Powstanie kolejny plik spakowany zawierający obraz iso oraz plik eper_tabletka.exe (czy coś podobnego). Obraz montujemy w Daemon Tools lub wypalamy na płycie, następnie instalujemy program, a po nim uruchamiamy "tabletkę". Teraz wystarczy ustawić Explorera na domyślną przeglądarkę (w firefoxie niby działa, ale częściej nie działa) i odpalamy (koło zegarka będzie ikonka i z niej można uruchomić). Wszystko przetestowane.

Edit: zgodnie z poleceniem zarządu linki podam jak coś meilem.

-- 16 Lis 2009, 18:35 --

Dostałem dzisiaj maila w sprawie linków, ale niestety źle mi się zaznaczyło i usunąłem tego maila z innymi przeznaczonymi do wywalenia :-? . Proszę tą osobę o wysłanie jeszcze raz do mnie wiadomości, bo na chwilę obecną nie wiem komu mam wysłać linki.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2009, 14:14 przez tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wyciete linki do software - Tomek

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Znalezione & Linkownia :::”