Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Sylwaj89
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 maja 2018, 17:46
Imię: Sylwek

Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: Sylwaj89 » 01 cze 2018, 9:45

Panowie pomocy! Ktoś miał coś podobnego?? Skrzynia wrzuca tylko wsteczny kiedy wyświetla się dwójka!!! Reszty biegów nie ma :|

Awatar użytkownika
andypip
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 139
Rejestracja: 20 paź 2014, 17:42
Imię: Piotr
Lokalizacja: Legnica

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: andypip » 08 cze 2018, 12:32

hejka. skąd jesteś?
Za piękne Lancie i żwawych chłopców :pifko:

Sylwaj89
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 4
Rejestracja: 30 maja 2018, 17:46
Imię: Sylwek

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: Sylwaj89 » 27 cze 2018, 0:16

Z Lubonia koło Poznania. Temat cały czas nie rozwiązany. Auto stoi już miesiąc w serwisie u nagorskich w Łęczycy.

Awatar użytkownika
andypip
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 139
Rejestracja: 20 paź 2014, 17:42
Imię: Piotr
Lokalizacja: Legnica

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: andypip » 24 sie 2018, 11:52

Witam.
Czy autko jeździ? Ja moją naprawiłem i działa jak nowa.
Za piękne Lancie i żwawych chłopców :pifko:

Awatar użytkownika
andy1158
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 398
Rejestracja: 29 gru 2012, 11:38
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Łódź

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: andy1158 » 06 wrz 2018, 10:33

Gdzie naprawiałeś? Ja swoją swego czasu robiłem u Nagórskich.
Pozdrawiam Andrzej.
Jest: Lancia "Bella" Musa 1,4 Platino 2007r.
Były: Renault 5, Renault 9, VW Passat Variant, Nissan Micra.

Awatar użytkownika
andypip
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 139
Rejestracja: 20 paź 2014, 17:42
Imię: Piotr
Lokalizacja: Legnica

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: andypip » 03 paź 2018, 16:11

Naprawiłem u p.Dominika w okolicach Gniezna.
http://itcars.manifo.com/
Samochód zostawiłem na 2 dni - jest możliwość zastępczego.
Skrzynia chodzi jak nówka. Po nocnym postoju nawet pompa się nie załącza tak trzyma ciśnienie :lol:
Za piękne Lancie i żwawych chłopców :pifko:

Awatar użytkownika
LeoVoy
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 9
Rejestracja: 02 maja 2017, 23:19
Imię: Leo
Lokalizacja: Sopot

Re: Dualogic działa tylko wsteczny na dwocje

Post autor: LeoVoy » 31 gru 2018, 18:13

Również naprawiłem u p.Dominika w okolicach Gniezna.
http://itcars.manifo.com/
Samochód zostawiłem na 4 dni.
Skrzynia chodzi jak nówka. Po nocnym postoju pompa się załącza na 2 sekundy tak trzyma ciśnienie. Polecam super fachowca. : ok2 :

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silnik, przeniesienie napędu i układ chłodzenia”