Szukam radia, wymagane USB/SD

Awatar użytkownika
volf
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 3395
Rejestracja: 07 sty 2007, 0:00
Lokalizacja: powiat Bełchatów

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: volf » 02 wrz 2010, 20:44

Art92 link nie działa:
Błąd 404: Strona nie została znaleziona
KAPPA TDS & JTD

Awatar użytkownika
bargaw3181
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 4067
Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontakt:

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: bargaw3181 » 02 wrz 2010, 22:06

volf pisze:Art92 link nie działa:
Błąd 404: Strona nie została znaleziona

Link już działa poprawnie :D
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

Rafako

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: Rafako » 02 wrz 2010, 22:46

Art92 pisze:Skracamy linki
prawie jak blaupunkt, i nie jest to chińskie.
PS. chyba nie umiem skracać linków z allegro : gafa : Gdy skracam pokazało mi się nie ma takiej aukcji wiec skróciłem w ten sposób.
Stary :!: :!: :!: Ty naprawdę kupiłeś ten bajer, że VK nie jest chińskie :?: :!: :?: 8-O ;) No tak mejdin dżermany, bo przepakowują w Hamburgu, niestety w fabryce to ta marka koło żadnej niemieckiej nawet nie stała : hahaha :
A tak na poważnie - taka sama chińszczyzna jak i każda inna ale na obronę tej wspaniałej marki mogę napisać, że kupiłem do cliówki ich głośniki, zapłaciłem 34 złote, grały przez prawie rok a później sprzedałem na allegro za 12 peelenów i pewnie grają u kogoś dalej :D
Serdecznie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Bichoń
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 4748
Rejestracja: 09 sie 2007, 0:00
Imię: Bartek
Lokalizacja: Wieliczka / Kraków

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: Bichoń » 03 wrz 2010, 7:36

Radia słucham dla siebie, nie dla całego osiedla, nie jest mi potrzebna moc 350W i tuba basowa na cały bagażnik.

Lukasz_TG
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2136
Rejestracja: 16 lut 2010, 22:59
Lokalizacja: Tarnowskie Góry \ Regensburg DE

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: Lukasz_TG » 03 wrz 2010, 12:12

bichon pisze:Radia słucham dla siebie, nie dla całego osiedla, nie jest mi potrzebna moc 350W i tuba basowa na cały bagażnik.
Kupowanie takiego sprzętu za około 130 zł to wyrzucanie PLN w błoto.
Moc max 2x5w więc masz wybór podłączyć przednie lub tylne głośniki przy tej mocy oryginalne głośniki będą ciągle przesterowane w fazie, co nawet może doprowadzić do przepalenia wysoko tonowych.

Przy cichym słuchaniu będziesz słyszał tylko szum.
Nie czyta SD HC :!:
Tuner niechybnie będzie ściągał tylko RM :nono:

Wiec jaki ma sens kupowanie czegoś co nie spełni naszych oczekiwań :nono:
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 12:47 przez bargaw3181, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówki
Thema SW 2.0 VIS, Thema 16VT MK III LX (dawca), Kappa 2.0 SW wel gruz :),Bravo 2.0 20V - jeszcze bez - VT, Y 1.2 8V :) Peugeot 206 cc :)

Awatar użytkownika
Marcin_D
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2548
Rejestracja: 21 wrz 2005, 0:00
Lokalizacja: Radom woj. mazowieckie
Kontakt:

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: Marcin_D » 03 wrz 2010, 16:01

Nie róbcie sobie jaj, takie radia jak te pokazane to można było sobie 10 lat temu włożyć do Malucha - to przede wszystkim nie gra, po drugie ciekawe jakie to radia ściągnie - chyba tylko R Maryja.
Za 300pln można kupić w promocji jakiegoś Clariona z USB i MP3 z CD - teraz chyba był w MM Clarion za cenę poniżej 300pln - no tyle że bez SD.

VK jest tak niemieckie jak "ruskie pierogi"

Ogólnie to które radio na rynku nie jest Made in China - nawet Alpine'a ma wytwórnie w Chinach - chociaż się tym nie chwalą.
Poza tym 90% podzespołów w środku 95% radii na rynku jest made in china, ale jeśli są w produkcie markowym to spełniają określone normy - jeśli są pod nazwą Dayco, Huanheng itp. to tylko "teoretycznie" spełniają jakieś normy.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2010, 16:13 przez bargaw3181, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: literówki

Alan

Re: Szukam radia, wymagane USB/SD

Post autor: Alan » 25 maja 2011, 13:17

kupiłem Kenwooda ....po 3 miesiącach padł laser....następne kupię z biedronki.... za cenę kenwooda to będzie nawet samo zmieniało olej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”