Thesis - SETUP CD 4,23

krzanu
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 39
Rejestracja: 28 paź 2013, 18:24
Imię: Marcin
Lokalizacja: Pułanki

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: krzanu » 12 lis 2015, 15:30

Witam,

Potrzebuję płyty z nawigacją do mojej Thesiski...

Czy może mi ktoś udostępnić?
Niestety moja się porysowała i już po pół roku czasy zaczyna mnie denerwować pusty ekran....

PS. Cz SETUP CD 4,23 to to samo co płytka z navi?

Jeżeli nie to może mi ktoś napisać do czego SETUP CD 4,23 służy. Jeżeli mi się może przydać to także proszę o udostępnienie linku.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam,
Lancia Thesis 2,4 20V 2002, Citroen XM 2,1TD 1997

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2655
Rejestracja: 25 sty 2008, 0:00
Imię: Artur
Lokalizacja: Wałcz / Dobino / ZWA

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AUFER » 12 lis 2015, 15:35

Płytę z mapą mogę Ci przesłać, podaj na PW dane do wysyłki.

Natomiast płytkę Setup to poczekaj, niebawem odezwie się Belial666 i Ci pomoże.
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
AQQ2009
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 237
Rejestracja: 04 sty 2014, 12:56
Imię: Burza
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AQQ2009 » 04 sty 2016, 14:03

Odgrzewamy!;)
Czy po zaaplikowaniu płytki z setupem cokolwiek się zmienia w systemie lub na ekranie??
Ja mam Ori płytkę z Navi ale już coraz gorzej trybi, rozumiem że warto włożyć płytkę z setupem? czy może to co mam jest wystarczające i nie potrzeba pakować setupa4,23?
zielony w tym jestem;) :-?
Była: Alfa Romeo 155 1.8 8V ts, Thesis 2.0 turbo
Jest: Honda Civic Hybrid
Obrazek

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3403
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: belial666 » 04 sty 2016, 20:41

Będziesz miał Polskie mapy.;)
Nr. telef. 501259455

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2655
Rejestracja: 25 sty 2008, 0:00
Imię: Artur
Lokalizacja: Wałcz / Dobino / ZWA

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AUFER » 04 sty 2016, 21:02

belial666 pisze:Będziesz miał Polskie mapy.;)

Nie śmiej się z "Zielonego" ;-)
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
s0krates
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 797
Rejestracja: 19 paź 2013, 11:46
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: s0krates » 04 sty 2016, 21:06

Słabo Ci trybi, bo coraz brudniejszy laser. Setup nie ma z tym nic wspólnego bo to soft do Connecta.

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3403
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: belial666 » 04 sty 2016, 23:50

Do Akuku2009

Nic nie wkładaj do kieszeni Connect. To kieszeń jest od navi. Do CD płyt jest zmieniarka. Oczywiście można odtwarzać CD w Connect. Natomiast, jeśli będziesz miał płytę sadzoną z mapą, czy CD, to zawsze trzeba się liczyć z tym, że system w pewnej chwili poprosi o Setup. Aktualizacja ci nie jest potrzebna, bo i tak nie korzystasz z navi w Polsce. Odłóż ją na półkę, niech świeci;)

PS. ARTUR ja się nie śmieję, ja się brechtam.;)
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
AQQ2009
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 237
Rejestracja: 04 sty 2014, 12:56
Imię: Burza
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AQQ2009 » 05 sty 2016, 11:41

;) Dobra Pany Dzięki:D o mapach to ja wiem cudów nie oczekuję z Ciekawości podpytałem;)

Co do zmieniarki leży na półce w garażu :D a wpakowałem cyfrówkę ;)
Była: Alfa Romeo 155 1.8 8V ts, Thesis 2.0 turbo
Jest: Honda Civic Hybrid
Obrazek

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2655
Rejestracja: 25 sty 2008, 0:00
Imię: Artur
Lokalizacja: Wałcz / Dobino / ZWA

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AUFER » 05 sty 2016, 12:01

AQQ2009 pisze:;) Dobra Pany Dzięki:D o mapach to ja wiem cudów nie oczekuję z Ciekawości podpytałem;)

Co do zmieniarki leży na półce w garażu :D a wpakowałem cyfrówkę ;)

To tam nie zgadlądaj zbyt często pod klapkę gdzie jest odtwarzacz CD bo Ci serduszko pęknie ;)
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
AQQ2009
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 237
Rejestracja: 04 sty 2014, 12:56
Imię: Burza
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AQQ2009 » 05 sty 2016, 12:13

nic nie Tykam:D coś kojarzę z tym pipzdryczkiem potem się klapka nie zamyka:D
Była: Alfa Romeo 155 1.8 8V ts, Thesis 2.0 turbo
Jest: Honda Civic Hybrid
Obrazek

versus
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 4
Rejestracja: 23 lut 2016, 15:48
Lokalizacja: iwonicz zdroj

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: versus » 16 kwie 2016, 16:41

witam !chce kupic set up 4,23 versus

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3403
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: belial666 » 16 kwie 2016, 18:30

Nie musisz kupować. Przeczytaj uważnie temat i napisz maila.Jak zdobyć płytkęKliknij!
Nr. telef. 501259455

Tomasetto
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 1
Rejestracja: 16 maja 2016, 17:04
Imię: Tomek
Lokalizacja: Wypełnij to pole

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: Tomasetto » 16 maja 2016, 19:02

poszukuje plytki do zmiany jezyka. prosze o kontakt
tel 608623124
dzieki
Tomek

AUFER
Klubowicz
Klubowicz
Posty: 2655
Rejestracja: 25 sty 2008, 0:00
Imię: Artur
Lokalizacja: Wałcz / Dobino / ZWA

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: AUFER » 16 maja 2016, 22:28

Do zmiany języka wystarczy Ci płytka od Navi, jest do pobrania np na "chomiku", czytnik czyta płyty?
JEST:
2x Lancia Kappa Coupe 3.0V6 + LPG
Lancia Phedra 2.0 + LPG

BYŁO:
Kilka ;) x Lancia Thesis 2.0T
Lancia Thesis 3.0V6
2x Lancia Kappa 2.0 VIS

tomik
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 128
Rejestracja: 07 sie 2013, 22:55
Imię: Tomek
Lokalizacja: Knurów

Re: Thesis - SETUP CD 4,23

Post autor: tomik » 17 maja 2016, 18:02

Znajomy załatwił mi obraz płytki Navi w pliku ISO, pytanie, czy wypalić CD-roma jako obraz płyty, czy wypakować pliki i wypalić normalnie? (Znajomy załatwiający obraz płyty nie wie, bo nie siedzi w temacie).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”