Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Awatar użytkownika
bassooner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2551
Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
Kontakt:

Re: Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Post autor: bassooner » 26 sty 2016, 21:54

Ujęcia od strony kierowcy (kierownica po stronie lewej)

1. karta SIM włożona albo jak kto woli wetknięta:
Obrazek

2. karta SIM wyciągnięta albo jak kto woli wytknięta (po naduszeniu tego przycisku nad szczeliną) ale jeszcze... niech będzie, że w "prowadnicy" (to to czarne i wąskie pod kartą)
Obrazek


3. karta SIM wyciągnięta z prowadnicy (można ją wtedy wyciągnąć w ogóle i wyrzucić przez okno albo użyć do przygotowania "kreski")
Obrazek


Ujęcia od strony pasażera (kierownica po stronie lewej) albo kierowcy (kierownica po stronie prawej)

odnośnie zdjęcia nr 2
Obrazek


i odnośnie zdjęcia nr 3 (można ją wyrzucić przez okno jak działa opuszczanie szyb - podnoszenie niekoniecznie - lub zrobić sobie nią, jak już wspomniałem, "kreskę")
Obrazek




p.s. sorki za frywolność postu ale tak tu ostatnio smęcicie ;-)
p.s.2. mam nadzieję, że zdjęcia przydadzą się potomnym.
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)

ultragreen
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 10
Rejestracja: 02 cze 2016, 14:10
Lokalizacja: Centralna Polska

Re: Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Post autor: ultragreen » 02 cze 2016, 14:26

Z ciekawości się zapytam. Kartę mam włożoną, wszystko działa poprawnie. A na komputerze mam napis IDEA CENTERTEL. A z tego co wiadomo to IDEA to teraz ORANGE :) Da się to zmienić?

Awatar użytkownika
bassooner
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 2551
Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
Kontakt:

Re: Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Post autor: bassooner » 02 cze 2016, 15:31

ultragreen pisze:Z ciekawości się zapytam. Kartę mam włożoną, wszystko działa poprawnie. A na komputerze mam napis IDEA CENTERTEL. A z tego co wiadomo to IDEA to teraz ORANGE :) Da się to zmienić?
nie
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)

Awatar użytkownika
EmblemaNL
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 2
Rejestracja: 23 maja 2019, 23:33
Imię: Emblema

Re: Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Post autor: EmblemaNL » 06 lis 2019, 19:33

Witam wszystkich
Ja mam inny problem u mnie karta taka wielkosci kredytowej z czipem w srodku karty sim nie wchodzi, jest wyciecie ale jest ono plytkie i nie regularnego ksztaltu jak wlozyc tam karte ? mam wersje embleme wiec powinno to byc kompletne
Dzieki za pomoc

Awatar użytkownika
pawel1234
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 371
Rejestracja: 11 sie 2009, 12:50
Imię: Paweł
Lokalizacja: Brwinów/k.Warszawy

Re: Lybra - jak wprowadzić kartę SIM, by telefon działał?

Post autor: pawel1234 » 07 lis 2019, 11:47

Obok tego wcięcia na karty jest przycisk, który trzeba wcisnąć i wysunie się delikatnie taka szufladka i wsadzasz kartę bodajże złotym SIM w stronę wyświetlacza radio i wsuwasz szufladkę.
Lancia Lybra 2.0 COMFORTRONIC
Lancia Ypsilon 0.9 Automat 2016r.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio & Navi”