Witam kolegów .
Uprzejmie informuję iż do kupienia są : Chromowana ramka nad i pod tablicę rejestracyjną oraz zaślepki spryskiwaczy xenonów.
Sam miałem to kupić ale padała mi skrzynia( automat) i już tego nie naprawiam...
Ramki ;unikat. Z używanych klap na al...... nikt nie chcę odkręcać i sprzedawać oddzielnie , a nowych już w aso nie ma i nie będzie.
Ostatnia znana cena górnego chromowanego plastiku 560zł
A gdzie ?? szrot Piotro-stal Tłuszcz .
Tak ten sam znany ze Złomowiska na Discovery.
Pytajcie o Pawła bo to jego prosiłem o zabezpieczanie materiału do mojego zakupu.
AAA i znacie mnie ...nigdy żadnych reklam z mojej strony nie było i nie jest to żadna forma reklamy!
Ramki to już prawie złoty gral ,więc niech bierze kto chce ja już nie skorzystam
Phedra. poszukiwane elemety do kupienia
Phedra. poszukiwane elemety do kupienia
Adi.p1.ap@gmail.com.
Odbieram bez zwłoki
Odbieram bez zwłoki
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Re: Phedra. poszukiwane elemety do kupienia
Czy dobrze rozumiem, że nie reanimujesz już auta?
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Krzysztof
Wiesz co Ci padło konkretnie w skrzyni?
Jest: Lancia Phedra 2.0 16V 2004
Było: Ford Focus 1999 (kombi)
-------
W wolnych chwilach zapraszam na bloga. Zepsuł Ci się telefon? Tablet? Napisz, chętnie pomogę
Było: Ford Focus 1999 (kombi)
-------
W wolnych chwilach zapraszam na bloga. Zepsuł Ci się telefon? Tablet? Napisz, chętnie pomogę
Jestem chętny na chromowane ramki nad i pod tablicą. Jaka cena?adi.p1 pisze:Witam kolegów .
Uprzejmie informuję iż do kupienia są : Chromowana ramka nad i pod tablicę rejestracyjną oraz zaślepki spryskiwaczy xenonów.
Sam miałem to kupić ale padała mi skrzynia( automat) i już tego nie naprawiam...
Ramki ;unikat. Z używanych klap na al...... nikt nie chcę odkręcać i sprzedawać oddzielnie , a nowych już w aso nie ma i nie będzie.
Ostatnia znana cena górnego chromowanego plastiku 560zł
A gdzie ?? szrot Piotro-stal Tłuszcz .
Tak ten sam znany ze Złomowiska na Discovery.
Pytajcie o Pawła bo to jego prosiłem o zabezpieczanie materiału do mojego zakupu.
AAA i znacie mnie ...nigdy żadnych reklam z mojej strony nie było i nie jest to żadna forma reklamy!
Ramki to już prawie złoty gral ,więc niech bierze kto chce ja już nie skorzystam
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Była
Lancia Delta II '94 1.8 - R.I.P. 17.05.11
Jest
Lancia Lybra LX 1,9 JTD '01
Phedra 2.0 JTD '04
Musa 1.9jtd '07
Lancia Delta II '94 1.8 - R.I.P. 17.05.11
Jest
Lancia Lybra LX 1,9 JTD '01
Phedra 2.0 JTD '04
Musa 1.9jtd '07