Witam
Jakie są sposoby, żeby słuchać muzyki przez Bluetooth w Delcie, w której nie ma AUX? Transmiter FM odpada, bo słaba jakość.
Delta III - odtwarzanie przez Bluetooth
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Re: Delta III - odtwarzanie przez Bluetooth
Ja niestety nie znam.
Przez BT i tak jest strata jakości.
Może jestem staroświecki, ale używam pendrive'ów i na dodatek mam na nich utwory w formacie .wav
Przez BT i tak jest strata jakości.
Może jestem staroświecki, ale używam pendrive'ów i na dodatek mam na nich utwory w formacie .wav
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Zmieniarka cyfrowa z BT.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka
Peugeot 508 SW 1.6pT
Peugeot 308 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Nie ma takiej możliwości, żeby coś zastąpiło kabel
A co do "soundsystemu" to miałem w starej Delcie radio Pionka i jak puściłem coś z telefonu po BT od razu było słychać, mimo beznadziejnych oryginalnych głośników.
Propaganda to nie jest dobry doradca. Jak wchodziło mp3 też miało nie być słychać różnicy.
Producenci telefonów po kilku latach z zapałem odkrywają na nowo złącze słuchawkowe twierdząc, że to najlepsza jakość dźwięku
A co do "soundsystemu" to miałem w starej Delcie radio Pionka i jak puściłem coś z telefonu po BT od razu było słychać, mimo beznadziejnych oryginalnych głośników.
Propaganda to nie jest dobry doradca. Jak wchodziło mp3 też miało nie być słychać różnicy.
Producenci telefonów po kilku latach z zapałem odkrywają na nowo złącze słuchawkowe twierdząc, że to najlepsza jakość dźwięku
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Transmiter nie powoduje straty No to chyba komuś "słoń na ucho nadepnął".
Weź mi znajdź na rynku transmiter, który nie będzie buczał/szumiał to Cię ozłocę.
W Cegle testowałem 5 - 6 (albo i więcej) różnych - każdy nie spełnia oczekiwań (a były różne - xiaomi, baseus, rock itp.)
Weź mi znajdź na rynku transmiter, który nie będzie buczał/szumiał to Cię ozłocę.
W Cegle testowałem 5 - 6 (albo i więcej) różnych - każdy nie spełnia oczekiwań (a były różne - xiaomi, baseus, rock itp.)