Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 24 paź 2019, 4:31

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Płyta
PostDodany: 17 lip 2018, 20:38 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 06 lis 2009, 21:38
Posty: 44
Lokalizacja: Górki Wielkie
Witam, od pewnego czasu jestem posiadaczem Lanci Thesis i mam problem z menu bo jest po włosku a chciałbym go zmienić na angielski. Problem jest z płytą a dokładnie z jej brakiem.Gdzie można kupić taką płytę.


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 18 lip 2018, 8:16 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 lut 2018, 21:59
Posty: 979
Lokalizacja: Gród Kraka
To i tak jesteś szczęściarzem... bo ja mam wszystko po szwabsku i chętnie bym zapodał italiano...

_________________
Żenująca, żyjąca w swoim świecie, krowa u płota...

Były:
Fiat 1300 (116A) 1962r (1.3 OHV R4)
Fiat 125S (125B) 1969r (1.6 DOHC R4)
FSO 125p (115D) 1990r (2.0ie DOHC R4)
Fiat Marea Weekend ELX ST.Moritz (185) 2002r (1.9JTD)

Są:
Lancia Thesis EMBLEMA (841) 2002r (3.0 V6)
Fiat Marea Weekend HLX Tour de France (185) 2001r (2.0 R5)
Fiat 125S (125B) 1971r (1.6 DOHC R4)
Lada 1500s (21061) 1981r (1.6 DOHC R4)
Skoda Octavia II Tour (1Z5) 2012r (2.5 R5)


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 18 lip 2018, 17:03 
Offline
Klubowicz
Klubowicz

Rejestracja: 14 mar 2011, 15:26
Posty: 1221
Imię: Jan
Lokalizacja: Poznań
Jaką płytę potrzebujesz?


Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka


_________________
Jash

THESIS 2.4 150KM - Obrazek
LYBRA 2.4 140KM - Obrazek


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 22 lip 2018, 10:52 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 06 lis 2009, 21:38
Posty: 44
Lokalizacja: Górki Wielkie
Potrzebna płytka od Navi by zmienić język.


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 06 wrz 2019, 8:12 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 maja 2007, 0:00
Posty: 123
Lokalizacja: Radom
Miałem wielką ochotę napisać nowy temat, ze względu na daty ostatnich postów na ten temat i w innych dotyczących płyty nawigacji, ale się opamiętałem.
Może mógłby ktoś mi dać link do nawigacji (byle nie na chomiku - nie mam tam konta i zakładać nie chcę, a w telefonie, tak dla spokoju mam zablokowane wszystkie usługi premium)?
Zgubiła mi się godzina po wyjęciu akumulatora i chciałem ją jakoś ustawić. Napęd sprawdzałem i o dziwo działa...
Myślałem już o wyjęciu i podpięciu akumulatora o równej godzinie i doregulowaniu strefą czasową, ale czuję, że jak na złość wtedy zegara nie zgubi...
Pomóżcie proszę.


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 06 wrz 2019, 9:38 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 sty 2007, 0:00
Posty: 3200
Lokalizacja: powiat Bełchatów
To do ustawienia godziny potrzebna jest płyta i nie da sie tego ogarnąć przyciskami 8-O

_________________
KAPPA TDS & JTD


Na górę
 Tytuł: Re: Płyta
PostDodany: 06 wrz 2019, 16:30 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 01 maja 2007, 0:00
Posty: 123
Lokalizacja: Radom
Wygląda na to, że tak. To jedno z tych jedynych w swoim rodzaju rozwiązań...

Poratujcie


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl