Tylko pakietu nie otrzymasz.Rutuś pisze:Wiesz że mam.Proszę mnie dopisać do listy.Wilkin pisze:Jak masz włoskie auto - to zaparkujesz normalnie pośród klubowych
Czym będziesz?
Moderator: wujekp
Tylko pakietu nie otrzymasz.Rutuś pisze:Wiesz że mam.Proszę mnie dopisać do listy.Wilkin pisze:Jak masz włoskie auto - to zaparkujesz normalnie pośród klubowych
Paweł przyjadę ze swoim pakietemSnail pisze:Tylko pakietu nie otrzymasz.Rutuś pisze:Wiesz że mam.Proszę mnie dopisać do listy.Wilkin pisze:Jak masz włoskie auto - to zaparkujesz normalnie pośród klubowych
Czym będziesz?
Wilkin pisze:Jak masz włoskie auto - to zaparkujesz normalnie pośród klubowych
zawsze wpuszczaliśmy, nawet bez zapisów, bardzo doceniam każdą załogę, która się rejestruje bo to też generuje budżet imprezy i możliwości tego co możemy zorganizować; ale z założenia jest to otwarte spotkanie;topcio pisze:Yyy, wydaje mi się że do tej pory aby wjechać na teren zlotu trzeba było być zarejestrowanym.
Rutuś pisze:Udało się skontaktować z Jakubem i temat został wyprostowany,tak więc wszystko będzie po legalu
Jak najbardziej że TAKSnail pisze:I tylko cieszyć sie nam pozostaje
Będę mógł byc może przymierzyć się do Delty III
No i superRutuś pisze:Jak najbardziej że TAKSnail pisze:I tylko cieszyć sie nam pozostaje
Będę mógł byc może przymierzyć się do Delty III
Już piszę PW i obgadamy co i jakrob_76 pisze: Pytanie do Aleksa - czy są jeszcze w sklepiku znaczki klubowe na atrapę oraz duże i małe odblaskowe napisy/naklejki? Jeśli tak, to chętnie bym "zanabył" jeden duży oraz dwa małe napisy, a poza tym co najmniej jeden znaczek na atrapę... Ten w Kappiszonie prawie mi odpadł...
I super . Zapraszamy na spotkanie na Orlenie (dane trochę wcześniej podane przez Wilkina) i do kolumny.lancik90 pisze:Witam ja też się wybieram Alfa Romeo 166
O której ruszasz z Bydzi?lancik90 pisze:To do zobaczenia w sobotę