W ogłoszeniu 24h ale jak na tą chwilę to mogę sprzedawcę porównać do chińczyka . Towar na stronie jest, a realnie "ni ma" . Wybrałem opcję za pobraniem więc wiele nie straciłem .Będę dalej czekałstabraf pisze:Yhy: aukcja nr 5866865970 na znanym portalu aukcyjnym za jedyne 166,50 zł
Thesis - zaawansowane technologie
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Re: Thesis - zaawansowane technologie
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
... Do czasu
realizacji zamówienia należy dodać czas na doręczenie paczki. Wszystkie aukcje
oznaczone symbolem 24h oznaczają dostawę w 24h od momentu nadania przesyłki
przy wyborze wysyłki kurierskiej. Nie oznacza to wysyłki w takim czasie! Szczegóły dot.
czasu realizacji znajdują się na większości naszych aukcji.
W opcjach dostawy jest do 3dni
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Tak, więc czekam mimo, że dzisiaj mija 3 dzień , a po lekturze opinii o sprzedawcy,moje przekonanie mnie utwierdza . Liczę oczywiście, że jest mylne
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Jest wiadomość. Sprzedawca nadał paczkę. Ciekawe co paczka zawiera
Oczywiście nadana po moim, dzień wcześniej, mailu z zapytaniem.
Oczywiście nadana po moim, dzień wcześniej, mailu z zapytaniem.
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Paczka zgodna z wyborem zakupu ale kupa
Porównując ... to na koniec ...
Adapter bluetooth działa lecz kiedy głośność z telefonu na bluetooth przekracza 1/3 całego zakresu to w głośnikach powstaje nadmierne, paskudne przesterowanie, takie jak , może ktoś słyszał , niczym siejące wysokie napięcie, na wysokich tonach. Niskie zaś, gdy przyciszę poniżej 1/3 - brak , gdy podgłaśniam powyżej 1/3 - mocne ale wysokie j.w .
Rozmowy telefoniczne OK ale również do 1/3 skali głosu telefonu na bluetooth.
I teraz podsumowanie.
Adapter z kabelkiem mogę rzec, ładnie sobie radzi, napindala aż miło i tanio ale funkcji rozmów nie posiada. Brak mikrofonu.
Adapter z bluetooth z moim HTC kicha-dziadostwo za sopory hajs. Szkoda forsy. Utopiłem
Sprawdzę, jak będzie okazja, na inny telefonie choć wątpię w powodzenie. Bluetooth z mojego HTC w aucie z wbudowanym bluetooth działa przyzwoicie więc na wiele nie liczę.
Porównując ... to na koniec ...
Adapter bluetooth działa lecz kiedy głośność z telefonu na bluetooth przekracza 1/3 całego zakresu to w głośnikach powstaje nadmierne, paskudne przesterowanie, takie jak , może ktoś słyszał , niczym siejące wysokie napięcie, na wysokich tonach. Niskie zaś, gdy przyciszę poniżej 1/3 - brak , gdy podgłaśniam powyżej 1/3 - mocne ale wysokie j.w .
Rozmowy telefoniczne OK ale również do 1/3 skali głosu telefonu na bluetooth.
I teraz podsumowanie.
Adapter z kabelkiem mogę rzec, ładnie sobie radzi, napindala aż miło i tanio ale funkcji rozmów nie posiada. Brak mikrofonu.
Adapter z bluetooth z moim HTC kicha-dziadostwo za sopory hajs. Szkoda forsy. Utopiłem
Sprawdzę, jak będzie okazja, na inny telefonie choć wątpię w powodzenie. Bluetooth z mojego HTC w aucie z wbudowanym bluetooth działa przyzwoicie więc na wiele nie liczę.
- Bartek-Lodz
- Klubowicz
- Imię: Bartek
- Kontakt:
I po co Ci to było
Wynajem aut, auta do ślubu - imprezy okolicznościowe - pojazdy zastępcze z OC sprawcy - pomoc w dochodzeniu roszczeń od ubezpieczycieli
Kappa 3.0 V6 1999 [204KM] AUTOMATIC ZF PB+LPG, Thesis 3.0 V6 2002 [215] PB+LPG, Thesis 3.2 V6 2003 [230KM] PB+LPG, Thesis Sportiva 2006 [200KM], Thesis Sportiva 2008 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2007 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2008 [185KM], Phedra 2.0 JTD 2005 [110KM], Citroen C8 2.0 JTD 2005 [109KM], Audi A6 C7 2.0 Ultra 2014 [190KM], Audi A8 D3 3.0 2008 [300 KM], Audi S8 D3 5.2 2007 [520 KM],Porsche Cayenne Turbo S 2003 [550 KM]
Kappa 3.0 V6 1999 [204KM] AUTOMATIC ZF PB+LPG, Thesis 3.0 V6 2002 [215] PB+LPG, Thesis 3.2 V6 2003 [230KM] PB+LPG, Thesis Sportiva 2006 [200KM], Thesis Sportiva 2008 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2007 [185KM], Thesis 2.4 JTDm 2008 [185KM], Phedra 2.0 JTD 2005 [110KM], Citroen C8 2.0 JTD 2005 [109KM], Audi A6 C7 2.0 Ultra 2014 [190KM], Audi A8 D3 3.0 2008 [300 KM], Audi S8 D3 5.2 2007 [520 KM],Porsche Cayenne Turbo S 2003 [550 KM]
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Z czystej ciekawości
Wynalazek zacny ale podzespoły ch..
Jakby bardziej dopracowali to by wymiatało
Wynalazek zacny ale podzespoły ch..
Jakby bardziej dopracowali to by wymiatało
- stabraf
- Administrator
No to teraz zwrot do sprzedającego - masz na to 14dni. Utopisz tylko za wysyłkę
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Łączymy się myślami
Też mi to przyszło do głowy, ale jest jedno ale ... Sprzedający nie odpowiedział na mojego maila z pytaniem kiedy otrzymam przesyłkę więc ciekawe czy odpowie na maila w sprawie zwrotu. Dzisiaj smarnę i zobaczymy czy się dogadam.
Ciekawi mnie tylko co jest nie tak z tym bluetooth, że tak źle odbiera sygnał lub co jest nie tak z dekoderem zmiany cyfrówki na analogowe bo raczej głowicę można wykluczyć. Coś okroili sygnał do niemal zera
Też mi to przyszło do głowy, ale jest jedno ale ... Sprzedający nie odpowiedział na mojego maila z pytaniem kiedy otrzymam przesyłkę więc ciekawe czy odpowie na maila w sprawie zwrotu. Dzisiaj smarnę i zobaczymy czy się dogadam.
Ciekawi mnie tylko co jest nie tak z tym bluetooth, że tak źle odbiera sygnał lub co jest nie tak z dekoderem zmiany cyfrówki na analogowe bo raczej głowicę można wykluczyć. Coś okroili sygnał do niemal zera
- stabraf
- Administrator
Wysyłasz mu skan podpisanego oświadczenia z wszystkimi danymi na maila, pakujesz sprzęt z paragonem i odsyłasz. Potem czekasz na zwrot kasy na konto, które podałeś w oświadczeniu i tyle. Nie musi Ci nic odpisywać.
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Dzięki Andrzej za pomoc
Na razie mail poszedł , odsyłać nie będę bo przecież jest w Wawie . Teraz zamawiałem kurierem bo nie miałem czasu odebrać osobiście ale osobiście oddam bo przyszły tydzień mam luźniejszy, więc będzie czas na własne zachcianki
Jak na mail nie podpiszą to zrobię zgodnie z opisem z allegro . Ciekawe czy kasę oddadzą
Na razie mail poszedł , odsyłać nie będę bo przecież jest w Wawie . Teraz zamawiałem kurierem bo nie miałem czasu odebrać osobiście ale osobiście oddam bo przyszły tydzień mam luźniejszy, więc będzie czas na własne zachcianki
Jak na mail nie podpiszą to zrobię zgodnie z opisem z allegro . Ciekawe czy kasę oddadzą