Kappa - białe kierunki
Kappa - białe kierunki
Witam, mam pytanie czy może ktoś wie od jakiego modelu będą pasowały kierunkowskazy boczne?
widziałem już takie u użytkownika norbiwolow, jednak jest już nie aktywnym użytkownikiem.
widziałem już takie u użytkownika norbiwolow, jednak jest już nie aktywnym użytkownikiem.
Re: Białe kierunki Kappa
Dzięki, chyba to będzie to mam jeden pęknięty i dostaje się do niego woda :/
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
...będzie lipa. Właśnie obok mojej K zaparkował kumpel borą i od niej nie pasuje (a to to samo co golf IV). Jest za duży i coby go zamontować trza by było dziursko wyrzeźbić. Poza tym ma całkiem inne złącze do żarówkipaśny pisze:Ztcp GOLF IV.
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Re: Kappa - białe kierunki
Wiadomo najlepiej byłoby wyjąć stare włożyć nowe. Tylko pytanie czy jest taka szansa? Nad wtykiem można popracować, gorzej z piłowaniem blachy
Oj trza, niestety:(stabraf pisze:...będzie lipa. Właśnie obok mojej K zaparkował kumpel borą i od niej nie pasuje (a to to samo co golf IV). Jest za duży i coby go zamontować trza by było dziursko wyrzeźbić. Poza tym ma całkiem inne złącze do żarówkipaśny pisze:Ztcp GOLF IV.
Te kierunki białe to pasują od jakiegoś Fiata, pogrzebać po allegro i się znajdzie (nie wiem przypadkiem czy tyo nie od Stilo, Panda, Grande Punto)
Z tego co pamietam trzeba tylko troszkę pilnikiem dziurę po długości powiększyć (i to jakoś tak niedużo 2mm czy cóś)
Z tego co pamietam trzeba tylko troszkę pilnikiem dziurę po długości powiększyć (i to jakoś tak niedużo 2mm czy cóś)
To co jest na fotce na pewno nie jest ze Stilo czy jakiegoś innego Fiata.
Były:
Fiat Cinqecento 700 93r
Fiat Seicento 900 design Sporting 01r
Lancia Delta II 2.0 16V 93r
Lancia Kappa SW 2.4 JTD +soft 99r
Lancia Y 1.2 01r
Fiat Bravo II 1.9 MJet +soft 08r
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD 03r
Fiat Stilo Abarth 2.4 04r
Lancia Delta Platino 1.6 MultiJet 10r
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V 05r
Lancia Musa Platino 1.4 16V 07r
Jest:
Fiat Freemont Lounge 2.0 MultiJet FWD 14r
Alfa Romeo Giulietta Distinctive 2.0 JTDm 11r
Yamaha FJR 1300 A
Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe
Fiat Cinqecento 700 93r
Fiat Seicento 900 design Sporting 01r
Lancia Delta II 2.0 16V 93r
Lancia Kappa SW 2.4 JTD +soft 99r
Lancia Y 1.2 01r
Fiat Bravo II 1.9 MJet +soft 08r
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD 03r
Fiat Stilo Abarth 2.4 04r
Lancia Delta Platino 1.6 MultiJet 10r
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V 05r
Lancia Musa Platino 1.4 16V 07r
Jest:
Fiat Freemont Lounge 2.0 MultiJet FWD 14r
Alfa Romeo Giulietta Distinctive 2.0 JTDm 11r
Yamaha FJR 1300 A
Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe
Bardziej mi pasują ciemne (dymione), chciałem się zorientować od jakiego modelu będą pasowały. Znalazłem zwykłe do stilo w warszawie za 9 zł, jak będą pasowały to wymienię na ciemne, a jak nie to mają jeszcze kierunek do kappy za 20zł, także jak wyjdzie wieś to wrócę do serii . A te od stilo ma ktoś zamontowane na samochodzie? Na zdjęciu jest golf 4....