Sielpia-live
Moderator: wujekp
Sielpia-live
Teraz proszę postów nie wpisywać. Załozyłem jeden temat aby ich nie mnożyć. W ośrodku jest wi-fi więc relacje bedziemy dosyłac na bieżąco.
Strang Delta 1,9td

Sielpia-live
To może ja - jeszcze nie relacja, ale pierwsze zdjęcia (bo chyba jeszcza na Forum ich nie było). Nie poukładane, nie obrobione, ale mam nadzieję, że wszyscy, którzy nie byli i czekają z niecierpliwością na nie wybaczą mi tę amatorszczyznę.
Link do albumu
Przykłady:

Link do albumu
Przykłady:

homo homini Lancia (est)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie
)
Było: Dedra 2.0 ie, Kappa 2.0, Kappa 2.4 JTD
Jest: Delta II 1.6 8V (w rodzinie

- BJK
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Sielpia-live
Widzę, że parkujecie modelowo 
Ładnie wygląda ta nowa Delta na żywo

Ładnie wygląda ta nowa Delta na żywo

Sielpia-live
Zlot - kilka fotek
Fotki do pobrania cz.1 - 70,20Mb
Fotki do pobrania cz.2 - 68,90Mb
Fotki do pobrania cz.3 - 73,78Mb
Zdjęcia są typowo amatorskie, nie są posegregowane, zapisane jako plik EXE do instalacji, zabezpieczone hasłem. Hasłem do rozpakowania jest adres strony forum.
Należy uruchomić pobrany plik, podać hasło, nastąpi rozpakowanie pliku i można poszukać siebie, niepotrzebne skasować. Jeśli temat nie jest w tym miejscu, proszę o przeniesienie.
P.S.
Woda nawet była dosyć ciepła.
Fotki do pobrania cz.1 - 70,20Mb
Fotki do pobrania cz.2 - 68,90Mb
Fotki do pobrania cz.3 - 73,78Mb
Zdjęcia są typowo amatorskie, nie są posegregowane, zapisane jako plik EXE do instalacji, zabezpieczone hasłem. Hasłem do rozpakowania jest adres strony forum.
Należy uruchomić pobrany plik, podać hasło, nastąpi rozpakowanie pliku i można poszukać siebie, niepotrzebne skasować. Jeśli temat nie jest w tym miejscu, proszę o przeniesienie.
P.S.
Woda nawet była dosyć ciepła.