dzięki Wam wielkie za przyjęcie mojego grona dzieciaków byli pozytywnie zaskoczeni naszą otwartością i nie bardzo kumali jak można się tak wspaniale bawić praktycznie się nie znając tak więc Lanciowo i Pub'owo do następnego razu!!!
Lancia k 2.0 20VT '99, VW Transporter T3 '81, Yamaha Thunderace '00
piureczko przykro nam, że tak się stało Następnym razem na pewno się zdzwonimy. Lybra "SBL" była od Codee'go. Szkoda, bo mogłeś podejść do ogródka piramidy, my byliśmy tam od około 17.35. A na parking podjechaliśmy we czwórkę Nissanem Moniki więc pewnie dlatego nas przeoczyłeś.
Paweł - myślisz że panowie którzy nas wczoraj "zabawiali rozmową" chętnie pozowali by do zdjęć ????
Była - Lancia Lybra SW 2.4 JTD Bicolore - lll miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii Ford Focus II FL 1.6 TDCI 2010r Cannondale F800 Lefty Cięższa połówka MonikiSW
JAKUB pisze:bardzo fajnie gląda się te zdjęcia... w szczególności nasze z mrs.raketa gestykulacje
bo nie ma jak zobrazować o co człekowi chodzi
heh dokładnie ale widzisz jakie między nami porozumienie
ja wiem też na pewno, że następnym razem nie będę żuła gumy, bo fotograf się chyba na mnie uwziął no i ten talerz pod moim nosem...- dla niewtajemniczonych- oni też jedli ! zjedli szybciej, a obsługa jakoś się potem nie wyrywała do sprzątania