Wystarczy użyć opcji szukaj, albo nawet jej nie używać bo wątków w dziale regionalnym nie jest tak dużo, tylko zerknąć na wcześniejsze tematy. I na szybko masz:
1.

2.

3.

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
A jak oceniasz fachowość i ceny robocizny ?LybraSW pisze:Speck Serwis - Katowice ul. Chorzowska ( pomiędzy Skrzyżowaniem Grundmana a Bankiem Śląskim. W mojej to już robili wszystko od rozrządu po silnik i skrzynie. Powołaj się na Michała z Lybry to i cena może być atrakcyjna.
LybraSW pisze:Znają sie na rzeczy, mają dobrych mechaników z kilkunastoletnim stażem, serwisuje u nich 3 swoje auta i nigdy nie miałem problemów, nigdy nie uchylają się od uznanaia gwarancji na usługę ( własnie wymieniają mi rolke alternatora wymienioną 3 miesiące temu - po prostu się rozpadła sama z siebie) - usługa darmowa bo to gwarancja.
Oceniam ich tak : Solidnie, fachowo ( pogadaj z nimi na każdy temat ) , Kochaja samochody, nigdy nie wciskają nic na siłe. Nie sugeruj się wygladem samego warsztatu - może zmylićJak bedziesz rozmawiał o kosztach, powołaj sie na mnie