Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 23 maja 2018, 01:12

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
Post: 24 gru 2014, 14:18 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 07 wrz 2010, 10:30
Posty: 1
Lokalizacja: Kraków
Na wstępie chciałbym pozdrowić Wszystkich na tym forum.
Panowie jaka karta SD jest obsługiwana w naszych Deltach przez Instant Nav ,pytam ponieważ próbuje coś zrobić z mapami .
Nadmieniam że moja navi chyba obsługuje karty SDHC (jest napis przy slocie) karta jaka jest widziana przez nawi to 2 GB SD ,ja potrzebuję około 4.
Software systemu 1.22.03 RMN
Jaką kartę kupić aby było ok. ???


Na górę
Post: 25 gru 2014, 21:46 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 17 sie 2013, 12:51
Posty: 10
Imię: Rysiek
Lokalizacja: Jasło
Temat był omawiany. Życzę powodzenia!


Na górę
Post: 25 gru 2014, 22:38 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 lip 2009, 17:48
Posty: 3991
Imię: Dawid
Lokalizacja: Głuchołazy
Dokładnie.Było dość obszernie opisywane na forum.Nie ma opcji zgrania map na inną kartę by te potem chodziły na Instancie.Ale znam osobę która usilnie nad tym pracuje.

_________________
Fiat Cinqecento 0,7
Fiat Seicento 900 design Sporting
Lancia Delta II 2.0 16v
Lancia Kappa 2.4 JTD SW +
Lancia Y 1.2
Fiat Bravo II 1.9 MJet +
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD
Lancia Delta III 1.6 JTD Platino
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16v


Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe


Na górę
Post: 03 sty 2015, 02:20 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 gru 2007, 00:00
Posty: 4414
Imię: Tomczysław ;)
Lokalizacja: Kwidzyn/Świecie
Znów nie mogę się zgodzić z tym co piszesz - skopiowana mapa ruszy o ile wpiszesz w radioodbiorniku właściwy kod aktywacyjny, powstały na bazie kodu danego radioodbiornika i nr seryjnego mapy.

Wszystko rozchodzi się tylko o ten kod aktywacyjny, nie ma najmniejszego znaczenia czy masz oryginalną kartę czy bezczelnie skopiowane pliki z poziomu Windowsa od kogoś na swoją kartę.

Jak chcesz to pisz na PW, mam pewien pomysł, ale do tego potrzeba kilku chętnych co najmniej. I nie wiem czy wypali i tak ;)

_________________
Są: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Delta 2,0 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205


Na górę
Post: 04 sty 2015, 22:15 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 27 lis 2014, 08:46
Posty: 38
Imię: Pawel
Lokalizacja: Wrocław
Jakby co to służę pomocą. Tez cierpie na brak map.


Na górę
Post: 18 sty 2015, 20:00 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 sty 2008, 00:00
Posty: 104
Lokalizacja: prawie OPOLE
Ja podobnie auto z 2011 roku :) to już w naszym kraju mocno nieaktualne..


Na górę
Post: 03 lut 2015, 08:49 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 27 lis 2014, 08:46
Posty: 38
Imię: Pawel
Lokalizacja: Wrocław
Zmienilem soft w instatnt nav na nowszy. No i zgodnie z opisem w instrukcji trzeba ponownie aktywowac mapy, bo po właczeniu pyskuje ze nie sa aktywne. Moze tym sposobem da sie cos klonowac?


Na górę
Post: 03 lut 2015, 09:39 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 lip 2009, 17:48
Posty: 3991
Imię: Dawid
Lokalizacja: Głuchołazy
Zmieniło się coś w instancie po zmianie softa?

_________________
Fiat Cinqecento 0,7
Fiat Seicento 900 design Sporting
Lancia Delta II 2.0 16v
Lancia Kappa 2.4 JTD SW +
Lancia Y 1.2
Fiat Bravo II 1.9 MJet +
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD
Lancia Delta III 1.6 JTD Platino
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16v


Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe


Na górę
Post: 04 lut 2015, 22:24 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 27 lis 2014, 08:46
Posty: 38
Imię: Pawel
Lokalizacja: Wrocław
Optycznie i graficznie nic. Natomiast lepiej sobie radzi z obsługą pendriva.


Na górę
Post: 04 lip 2017, 10:13 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 mar 2015, 08:05
Posty: 25
Imię: Yarek
Lokalizacja: Rąbień
Cytuj:
Optycznie i graficznie nic. Natomiast lepiej sobie radzi z obsługą pendriva.
Cześć, temat dawno nie aktualizowany ale, czy możesz powiedzieć skąd wziąłeś nowszy soft do NAVI i jak zaktualizowałeś?
Mam wersję systemu: 1.16.08_RMN a muszę mieć przynajmniej 1.18 aby zaktualizować mapy.

Z góry dzięki za info
Pozdr

_________________
LANCIA DELTA III 1.6 JTD MultiJET + Selespeed 116KM PLATINO Poltrona Frau, Bicolor


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]