Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 23 paź 2018, 20:23

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 02 kwie 2013, 16:19 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 12 wrz 2012, 15:49
Posty: 4
Lokalizacja: Wypełnij to pole
Mam wersję auta ze złączem USB tylko, nie ma line-in i chciałbym takowe dorobić. Kabelki kumam, poradzę sobie ale zanim zacznę to dwa pytania:
- czy ktoś z Was próbował, a jeśli tak to czy radio ma z tyłu standardowe złącze ISO do tego celu ?
- jak wyjąć radio... i niczego nie połamać ;) ?


Na górę
PostDodany: 12 kwie 2013, 10:55 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 lut 2013, 20:39
Posty: 219
Imię: Waldek
Lokalizacja: Rybnik
Nie wiem czy aktualne,ale radio wyjmiesz po uprzednim włożeniu kluczy do wyjmowania radia w te otwory po lewej i prawej stronie przedniego panela..Jak nie masz typowych wyjmaków to możesz włożyć w otwory cztery gwoźdźie ,które odegną stosowne sprężyny i ciągnąc za wszystkie gwoźdźie jednocześnie wyjmiesz radio.
Co do wejścia które chcesz dorobić,to jak nie masz w menu ,to co ci po kabelkach?

_________________
Lancia Delta III Gran Luce 1.6 JTD 16V 88KW-120CV Platino Bicolore 2009r.
Yamaha V-Star 1100 Classic Silverado /v.USA/ Limited Edition 2005r.


Na górę
PostDodany: 03 wrz 2013, 22:39 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 paź 2012, 13:15
Posty: 41
Imię: Szymon
Lokalizacja: Warszawa
Temat zbadany. W dwu Deltach III line-in odpalić się nie udało w konfiguracjach różnych. Złącze zmieniarki wydaje się być tylko bezużytecznym dodatkiem gniazda ISO. Ja finalnie kupiłem malutki transmiter FM z minijackiem 3.5mm...


Na górę
PostDodany: 30 paź 2013, 23:14 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 lut 2013, 20:39
Posty: 219
Imię: Waldek
Lokalizacja: Rybnik
Dementuję stwierdzenie,że gniazdo ISO zmieniarki to tylko nieczynny dodatek do radia.Gniazdo jest jak najbardziej czynne i aktywne.Ja akurat z zadowoleniem z niego korzystam.Jeżeli ktoś próbował z niego korzystać np poprzez podłączenie interfejsu udającego zmieniarkę CD i nie działało,tz ,że ten interfejs był do duszy i tyle.

_________________
Lancia Delta III Gran Luce 1.6 JTD 16V 88KW-120CV Platino Bicolore 2009r.
Yamaha V-Star 1100 Classic Silverado /v.USA/ Limited Edition 2005r.


Na górę
PostDodany: 31 paź 2013, 11:46 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 14 maja 2011, 22:04
Posty: 495
Lokalizacja: bielsko-biała
poprostu nie każdy emulator działa bo są różne modele i trzeba mieć emulator taki który współpracuje z danym radiem poza tym wiekszość ma wejscie USB


Na górę
PostDodany: 31 maja 2014, 13:08 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 gru 2007, 0:00
Posty: 365
Imię: Artur
Lokalizacja: dominowo
Valdi pisze:
Nie wiem czy aktualne,ale radio wyjmiesz po uprzednim włożeniu kluczy do wyjmowania radia w te otwory po lewej i prawej stronie przedniego panela..Jak nie masz typowych wyjmaków to możesz włożyć w otwory cztery gwoźdźie ,które odegną stosowne sprężyny i ciągnąc za wszystkie gwoźdźie jednocześnie wyjmiesz radio.
Co do wejścia które chcesz dorobić,to jak nie masz w menu ,to co ci po kabelkach?
http://forum.lanciapolska.org/posting.p ... 2c9d29ddb4#
Witam,mam radio z instant nav i są tylko dwa otwory, w które po włożeniu gwoździ o róŻnych średnicach nic sie nie dzieje.W Punto też były 4 i szło ok a tu nic,czy ktoś wyciągał ten model radia :?:

_________________
lancia lybra intensa 2,4jtd-sprzedana
lancia delta III platinum 2,0 M-jet 2010r-użytkowana


Na górę
PostDodany: 31 maja 2014, 14:01 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 gru 2007, 0:00
Posty: 365
Imię: Artur
Lokalizacja: dominowo
Ok jakoś poszło trza tylko mocno te gwożdzie pchnąć :)

_________________
lancia lybra intensa 2,4jtd-sprzedana
lancia delta III platinum 2,0 M-jet 2010r-użytkowana


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl