Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 24 sty 2018, 04:37

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
Post: 13 sty 2018, 10:55 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 27
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Musa 1.4 16v, 95KM
Jestem zdecydowany wymienic radio w moim aucie . Radio nawala , CD dziala super.(bez nawigacji)
Zastanawiam sie czy z 2007 roku wzwyz czy bedzie pasowalo. Z Nawigacja.
Zzewnetrznie napewno tak - problem z tylna czescia .
W nowym jest 2DIN duza obudowa .
Stare tez jest 2DIN ale z tylu mala skrzynka.
Pytanie czy wejdzie ?
Nastepna sprawa - sa kody do radia ? czy to sa radia bez kodu ?
Jezeli ktos jest w posiadaniu takiego radyjka - czy ktos ma na zbyciu plyty do nawigacji ?
Moga byc kopie - byle czytalo.

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 13 sty 2018, 13:35 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 lip 2009, 17:48
Posty: 3897
Imię: Dawid
Lokalizacja: Głuchołazy
Radio wejdzie ale będziesz musiał wymienić kieszeń montażową. Nie jestem pewien czy w Musie było instalowane Instant Nav ale do starszego typu czyli do ConnectNav mapy można samemu wypalić na płytce.Radio oczywiście wymaga kodu ale można go złamać. Mowa oczywiście o starszym typie radia. Do instant o ile takowy był montowany nie ma pirackich map i podobnie złamanie kodu jest nieoplacalne. Aczkolwiek wykonalne

Wysłane z Galaxy S8


_________________
Fiat Cinqecento 0,7
Lancia Delta 2.0 16v
Lancia Kappa 2.4 JTD SW chip
Lancia Y 1.2
Fiat Bravo 1.9 mJet
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD
Lancia Delta 1.6 JTD Platino
Fiat Seicento 900 design Sporting

Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe


Na górę
Post: 14 sty 2018, 17:15 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 27
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Dzieki - bedzie chyba kompletny ConnectNav .

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]