Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 23 lut 2018, 11:34

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 
Autor Wiadomość
Post: 23 gru 2017, 18:26 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 30
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Jak zamknac samochod ?
Drzwi kierowcy kluczem a reszta ?

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 23 gru 2017, 18:35 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2531
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
Reszta... po wduszaj cycki... chyba że ich nie ma...

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 23 gru 2017, 19:09 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 30
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Własnie - nie ma

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 23 gru 2017, 19:54 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2531
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
Trza więc kupić nowy... ja przedwczoraj to zrobiłem :-D

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 23 gru 2017, 20:20 
Online
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 cze 2008, 00:00
Posty: 1145
Lokalizacja: Legnica
Cytuj:
trza więc kupić nowy... ja przedwczoraj to zrobiłem :-D
Pomocny jesteś że hej...

Musisz podać jakoś prąd do samochodu: Na kable/pożyczyć jakiś aku/na resztkach mocy swojego - zamknąć auto a pilota/z przycisku do zamykania auta w środku, odpiąć aku zaczynając od klemy minusowej.


Na górę
Post: 24 gru 2017, 11:48 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2531
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
Cytuj:
Cytuj:
trza więc kupić nowy... ja przedwczoraj to zrobiłem :-D
Pomocny jesteś że hej...

Musisz podać jakoś prąd do samochodu: Na kable/pożyczyć jakiś aku/na resztkach mocy swojego - zamknąć auto a pilota/z przycisku do zamykania auta w środku, odpiąć aku zaczynając od klemy minusowej.
ale koniec końców i tak trzeba będzie pójść do sklepu i kupić nowy... moja rada jest perspektywiczna a ty ograniczasz się li tylko do zamknięcia drzwi, a co później? loteria codziennie z rana "odpali czy nie?" no chyba że tak lubisz... ;-)
kupiłem w środę aku za 275 zł do Lybry 2,4... to chyba nie jest jakiś majątek? ;-) a wymiana? przecież zakup i włożenie nowego robi się na poczekaniu...

pozdrowionka ;-)

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 24 gru 2017, 13:06 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 30
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Koszta zakupu akumulatora - to nie problem.
Dziwie sie ze producent nie pomyslal o awaryjnym zamknieciu auta.
Tu jest problem......
A ogolnie zaowazam coraz wiecej usterek w tym aucie - chociaz dopiero 3 miesiace mam to autko.

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 24 gru 2017, 14:10 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2531
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
widać wspaniałomyślnie założył że aku nigdy nie siada ;-)

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 24 gru 2017, 15:28 
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 mar 2009, 16:14
Posty: 9501
Imię: Kamil
Lokalizacja: Wieluń/Gdynia
Otworz drzwi inne niż kierowcy i sprawdź czy nie masz jakiejś zaślepki pod którą jest jakiś "dzyngiel", którego przestawienie spowoduje, że drzwi się będą otwierać tylko od środka.

Tak to funkcjonuje np. w Audi.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka


_________________
Obrazek


Na górę
Post: 24 gru 2017, 15:48 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 30
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
he,he jest taki wylacznik (elektryczny) bez pradu d....a

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 25 gru 2017, 00:04 
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 mar 2009, 16:14
Posty: 9501
Imię: Kamil
Lokalizacja: Wieluń/Gdynia
Jaki elektryczny?

Instrukcja do Musy, strona 13 - jest tam to o czym pisałem, blokada przestawiana grotem kluczyka.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka


_________________
Obrazek


Na górę
Post: 25 gru 2017, 10:31 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 29 wrz 2017, 20:34
Posty: 30
Imię: Peter
Lokalizacja: Kassel-Niemcy
Masz racje.
Faktycznie - jest , znalazlem -
Zamek jest przykrecony na 3 sroby , w miejsce 4 jest otwor do zamkniecia.
Ale bagaznik otwarty......

_________________
Sorki za bledy - nie mam Polskiej klawiatury.


Na górę
Post: 25 gru 2017, 14:22 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 paź 2013, 13:37
Posty: 2531
Imię: Sławuś
Lokalizacja: Szamoni
a nie dało rady na szybko podładować akumulator i zamknąć? wszak to już trzeci dzionek leci ;-)

_________________
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)


Na górę
Post: 25 gru 2017, 19:44 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 22 gru 2013, 18:34
Posty: 153
Imię: Adrian
Lokalizacja: Zielona Góra
Cytuj:
Masz racje.
Faktycznie - jest , znalazlem -
Zamek jest przykrecony na 3 sroby , w miejsce 4 jest otwor do zamkniecia.
Ale bagaznik otwarty......
a przypadkiem zamek bagażnika nie jest elektrycznie otwierany ?

_________________
Lancia Ypsilon 1.2 16v 2004r. Majonez , Ypsilon 1.2 16v 2004r. :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 14 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]