Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 20 sie 2019, 11:57

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Autor Wiadomość
PostDodany: 23 lut 2012, 12:08 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2012, 16:37
Posty: 5
Lokalizacja: Warszawa
Saleen pisze:
^^^ właśnie wstępnie przetestowałem, na terenie Gliwic działa bardzo fajnie, czekam jeszczę na wersję offline ;)
Bardzo się cieszę. :) Dam znać, gdy już będzie wersja offline. W takim razie - do usłyszenia. :)


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 12:31 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2010, 8:40
Posty: 594
Imię: Leszek
Lokalizacja: Borowiczki Pieńki k/Płocka
Witam.
Sprzęt- Samsung Galaxy SII. Zainstalowana wersja beta AM. Oraz iGO 8 z mapami teleAtlasu .
Automapa wersja beta posiada wersję map troszkę starszą tj. z poprzedniej wersji 6.9 (obecnie 6.10).
Pracuje znakomicie a przy uruchamianiu informuje mnie że licencja upływa za 0 dni.Pomimo tego wszystkie funkcje, no prawie wszystkie działają. AM stosuję w Polsce a iGO8 zagranicą. Sprawdzałem inne dostępne nawigacje i w nie przekonały mnie a w telefonie pozostały tylko AM i iGo8 oraz Nokia Maps.

_________________
Lech
Były : VW golf II 1,8 GTI i Golf IV TDI , Corsa C 1,2 16V,Passat 1,8 B3 ,Lancia Lybra 1,9 SW Intensa
Jest:Lancia Y 1,2 8V. oraz KIA Stonic 1,4.


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 13:10 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Też stosowałem iGo za granicą (w Windows CE) ale ekonomiczniej było przejść wyłącznie na AM Europa. Oczywiście oba programy legalne :)

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 13:48 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2010, 8:40
Posty: 594
Imię: Leszek
Lokalizacja: Borowiczki Pieńki k/Płocka
Oczywiście że legal.

_________________
Lech
Były : VW golf II 1,8 GTI i Golf IV TDI , Corsa C 1,2 16V,Passat 1,8 B3 ,Lancia Lybra 1,9 SW Intensa
Jest:Lancia Y 1,2 8V. oraz KIA Stonic 1,4.


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 13:56 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Ale nigdzie nie widzę wersji na Androida, chyba wycofali. Znalazłem jakąś wersję do instalacji. Czy możliwe jest, że po instalacji aplikacji na Androidzie i włożeniu oryginalnej karty z wersji Windows, wszystko zadziała?

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 15:19 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 23 gru 2010, 8:40
Posty: 594
Imię: Leszek
Lokalizacja: Borowiczki Pieńki k/Płocka
Myślę że nie zadziała. AM w wersji beta instalowało się osobno program apps a mapy ściągało się przez podłączenie telefony do internetu i plikiem AM Loader.

_________________
Lech
Były : VW golf II 1,8 GTI i Golf IV TDI , Corsa C 1,2 16V,Passat 1,8 B3 ,Lancia Lybra 1,9 SW Intensa
Jest:Lancia Y 1,2 8V. oraz KIA Stonic 1,4.


Na górę
PostDodany: 23 lut 2012, 15:55 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Jak mi się uda to dziś przetestuję.

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 28 lut 2012, 12:45 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2012, 16:37
Posty: 5
Lokalizacja: Warszawa
Saleen pisze:
^^^ właśnie wstępnie przetestowałem, na terenie Gliwic działa bardzo fajnie, czekam jeszczę na wersję offline ;)
Na dodatek mapy offline będą przestrzenne, czyli - 3D. :)

Pozdrawiam :)


Na górę
PostDodany: 28 lut 2012, 14:36 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
iGO nie przetestowałem, nie wiem, czy czasami nie padła mi karta microsd. Co do tej darmowej: jakby to napisać... moim zdaniem jeszcze potrzeba jej dużo rozwoju :)

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 28 lut 2012, 14:47 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2012, 16:37
Posty: 5
Lokalizacja: Warszawa
tomek pisze:
iGO nie przetestowałem, nie wiem, czy czasami nie padła mi karta microsd. Co do tej darmowej: jakby to napisać... moim zdaniem jeszcze potrzeba jej dużo rozwoju :)
Dzięki. :) Rozwijamy i dalej będziemy się rozwijać. :) Pozwolę sobie czasem wrzucić informację, gdy pojawi się coś nowego, na co warto zwrócić uwagę. :)


Na górę
PostDodany: 28 lut 2012, 15:05 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Wybór celu powinien moim zdaniem być podzielony jednak na: POI/Miasto a w mieście osobna rubryka na ulice. Komunikaty głosowe są za to wystarczająco zrozumiałe.

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 26 kwie 2012, 13:45 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2012, 16:37
Posty: 5
Lokalizacja: Warszawa
Witam ponownie i zapraszam do zapoznania się z nowościami, jakie Navatar przygotował przed majówką:

#1: Navatar CB już w Google Play. Dostępna jest już (https://play.google.com/store/apps/deta ... navatar.cb) rynkowa wersja Navatara z mobilnym CB dla systemu Android. Do tej pory użytkownicy Androida mieli do dyspozycji tylko nawigację GPS. Promocyjna cena aplikacji wynosi tylko 2,99 zł, a w pakiecie otrzymujemy 2 tygodnie bezpłatnego korzystania z mobilnego CB. Po tym okresie mCB kosztuje już od 5,99 zł za miesiąc, chyba że zdecydujesz się na ?

#2: Klub Ekspertów CB. To propozycja dla kierowców, którzy aktywnie korzystają z mobilnego CB. Dla nich CB radio będzie darmowe w programie 4x4. Jeśli przez kolejne cztery tygodnie co najmniej cztery razy w tygodniu podzielisz się informacjami z trasy - otrzymasz przedłużenie mCB na kolejny miesiąc. Liczba przyznawanych bonusowych doładowań jest nieograniczona. Więcej informacji nt. Klubu znajdziesz tutaj: http://bit.ly/KlubEkspertowCB.

#3: Nowa wyszukiwarka adresów. Od teraz moduł wyszukiwania adresów podpowiada wpisywane nazwy. Program radzi sobie teraz także z literówkami w nazwach, poprawiliśmy także sposób wyświetlania wyników.

Nie wypróbowałeś jeszcze nowego Navatara CB? Zapraszamy do Google Play. To tylko 2,99 zł!

W tym krótkim materiale video (http://www.youtube.com/watch?v=OuLk02JwqwQ) zobaczysz, jak działa mobilne CB.

Możliwości, jakie daje bogatsza wersja programu, to:
- aktualne informacje drogowe od społeczności dostosowane do Twojej ulubionej lub aktualnej trasy,
- intuicyjne nagrywanie wiadomości CB poprzez dwukrotne stuknięcie (double-tap) w ekran mapy lub radaru,
- regulowany zasięg mobilnego CB - od najbliższych kierowców, poprzez klasyczny zasięg CB aż do województwa (4 poziomy ustawień),
- nawigacja głosowa z bezpłatną aktualizacją map co dwa dni,
- najnowsza lista fotoradarów oraz miejsca kontroli policji,
- pewne i wiarygodne źródła informacji drogowej (GDDKiA, komunikaty głosowe Navatar Traffic).


Na górę
PostDodany: 21 cze 2012, 21:34 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Czy ktoś wie co jest z navatarem. Wyrzuca mi info, że nie może się zainstalować na Galaxy S II.


Już zainstalowałem, pobrałem z linku powyżej w łykend test. Trasa do Gdyni i Chałup.
Ups... Sygic Aura każe mi jechać przez Toruń! Rozumię jeszcze przez Wąbrzeźno i węzeł Lisewo ale TORUŃ!!!

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 11 lip 2012, 12:09 
Offline
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Awatar użytkownika

Rejestracja: 16 cze 2003, 0:00
Posty: 6852
Imię: Tomek
Lokalizacja: Brodnica
Navatar prowadził mnie poprawnie. Ale aktualnie zainstalowałem Targeo.mobi :)

_________________
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(


Na górę
PostDodany: 31 lip 2012, 14:44 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 28 sie 2007, 0:00
Posty: 839
Lokalizacja: / Gliwice /
Na GooglePlay pojawiła się nowa AutoMapa.

_________________
Pozdrawiam, Michał


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl