Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 25 cze 2019, 10:09

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 15 lip 2009, 20:15 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2006, 0:00
Posty: 1998
Imię: Arek
Lokalizacja: Gorzyczki woj. śląskie
Witam,

Otóż posiadam radio marki LG (roczne) miałem je w Lancii, teraz przełożyłem do Alfy 156 i mam z nim następujący problem. Otóż w Lanci jak przekręciłem kluczyk i włączyłem światła to radio się nie włączało, ani też nie podświetlało przycisków, a teraz jak go przełożyłem do Alfy to jak przekręce raz kluczyk i zapale światła to radio mi się podświetla, ale nie załącza. Załanczam go normalnie, aby słuchac muzy, ale dlaczego się podświetla? Może jakis kabelek jest podłączony ze podświetleniem?

Pomocy? Co mage zrobic? Szukac po kablu i go odłączyc? Czy mógłby mnie ktoś naprowadzic?


Na górę
PostDodany: 15 lip 2009, 21:17 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 kwie 2007, 0:00
Posty: 4078
Imię: Irek
Lokalizacja: Stalowa Wola
:link:

_________________
'06 Triumph Sprint ST 1050 ABS
'11 Honda CB600F Hornet
...i służbowy '17 Renault Megane 130KM


Na górę
PostDodany: 16 lip 2009, 18:40 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2006, 0:00
Posty: 1998
Imię: Arek
Lokalizacja: Gorzyczki woj. śląskie
Czyli w takim razie, od czego można zacząc? :-P Odłączyc jakiś kabelek? Mam radio nie oryginalne.


Na górę
PostDodany: 16 lip 2009, 18:46 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 sie 2007, 0:00
Posty: 11067
Lokalizacja: Lublin woj. Lubelskie
w linku Taza masz schemat wtyczki sprawdź miernikiem czy zgadza się w samochodzie

_________________
Phedra 2.0 JTD
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Delta 08 2.0 jtd
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Kappa Coupe 20VT nr 3119

Obrazek


Na górę
PostDodany: 16 lip 2009, 21:03 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2006, 0:00
Posty: 1998
Imię: Arek
Lokalizacja: Gorzyczki woj. śląskie
Problem rozwiązny. Musiałem wypiąc jeden przewód tj. dimmer.


Na górę
PostDodany: 17 lip 2009, 14:48 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 sie 2007, 0:00
Posty: 11067
Lokalizacja: Lublin woj. Lubelskie
i muzyka gra...

_________________
Phedra 2.0 JTD
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Delta 08 2.0 jtd
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Kappa Coupe 20VT nr 3119

Obrazek


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl