Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 21 lis 2017, 14:55

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: 29 mar 2016, 21:41 
Online
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3140
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Błąd objawiał się utratą oświetlenia podczas otwierania klapy, kiedy została zamknięta oświetlenie wracało. W sumie na logikę objaw kierował na przewody.

Kilka fotek.
Załącznik:
1.jpg
1.jpg [ 91.79 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
2.jpg
2.jpg [ 87.97 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
3.jpg
3.jpg [ 78.74 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
4.jpg
4.jpg [ 96.17 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
5.jpg
5.jpg [ 111.29 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
6.jpg
6.jpg [ 95.72 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
7.jpg
7.jpg [ 86.54 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
8.jpg
8.jpg [ 102.78 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Załącznik:
9.jpg
9.jpg [ 110.96 KiB | Przejrzano 1649 razy ]
Koniec.


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]