Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 19 paź 2017, 11:22

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
Post: 07 maja 2015, 21:59 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Chcę przedstawić wykorzystanie ( wiem, to nie nowość, ale fajnie gra) zmieniarki CD pod wyjście AUX. Dźwięk zaskakująco dobry, nie odbiegający od odtwarzanych płyt w zmieniarce. Wkrótce schemacik własnej roboty, który będzie przedstawiał wykorzystanie zarówno zmieniarki jak i dowolnego nośnika np: MP3, czy telefonu poprzez przełącznik trzystopniowy.



Na górę
Post: 07 maja 2015, 22:53 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Posty: 1966
Lokalizacja: Stolica
Bel , fajnie ale nie mogę odtworzyć :(


Na górę
Post: 07 maja 2015, 22:57 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Z komórki?. Zaraz spróbuję cosik...

Dodano: To raczej tylko z kompa poleci?. Wyjeżdżają mi z jakimiś prawami autorskimi :roll: . Może chodzi o muzę która leci ?!... Na moim telefonie też nie idzie...


Na górę
Post: 08 maja 2015, 07:19 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 15 lip 2013, 14:27
Posty: 1966
Lokalizacja: Stolica
Tak, z komórki . Wieczorem sprawdzę z kompa.


Na górę
Post: 08 maja 2015, 10:08 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Pewnie Flyman albo Brukselka miesza...


Na górę
 Tytuł:
Post: 08 maja 2015, 10:21 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 lis 2005, 00:00
Posty: 2808
Imię: Grzegorz
Lokalizacja: WPR
Porządek musi być. Nie będzie odtwarzania na mobilnych. I już! ;-)

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: 08 maja 2015, 10:23 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2008, 00:00
Posty: 8343
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Nowy Sącz
Flyman - Ty mieszaczu jeden niedobryyy :nono: :nono: :nono:

_________________
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE ;)
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)


Na górę
 Tytuł: Re:
Post: 08 maja 2015, 10:57 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Cytuj:
Porządek musi być. Nie będzie odtwarzania na mobilnych. I już! ;-)

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
Tak myślałem. Masz zamiecione... ;)


Na górę
Post: 08 maja 2015, 11:15 
Offline
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Rejestracja: 31 sty 2014, 15:41
Posty: 349
Imię: cesar
Lokalizacja: PP
obsadzimy Flymana na stanowisku przy Mysiej 5.

_________________
Thesis 3,0 V6 2002


Na górę
 Tytuł:
Post: 08 maja 2015, 12:41 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 lis 2005, 00:00
Posty: 2808
Imię: Grzegorz
Lokalizacja: WPR
Proszę nie straszyć, bo to boli straszących.

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka


Na górę
Post: 08 maja 2015, 22:03 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Schemacik taki.
Załącznik:
2.png
2.png [ 41.48 KiB | Przejrzano 2918 razy ]
Załącznik:
666.jpg
666.jpg [ 121.85 KiB | Przejrzano 2918 razy ]
Załącznik:
e.jpg
e.jpg [ 106.44 KiB | Przejrzano 2918 razy ]
Załącznik:
999.jpg
999.jpg [ 207.21 KiB | Przejrzano 2918 razy ]
Załącznik:
0000.jpg
0000.jpg [ 79.68 KiB | Przejrzano 2918 razy ]


Na górę
Post: 09 maja 2015, 09:12 
Offline
Klubowicz
Klubowicz

Rejestracja: 18 lip 2010, 21:08
Posty: 844
Lokalizacja: Slask / W-wa
Myślałeś może jak wyprowadzić sterowanie odtwarzaczem w telefonie z kierownicy (np. zebrać sygnały przez jakiś mikrokontroler i dalej wystawić na USB do telefonu, albo BT)?


Na górę
Post: 09 maja 2015, 10:10 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Mp3 jak jest odtwarzane to działa Volume z pokrętła Connecta i kierownicy. Przerzucanie utworów nie, ale nie po to mi wyjście Aux. To tak przy okazji, po koleżeńsku.


Na górę
Post: 04 cze 2015, 12:18 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 paź 2014, 11:17
Posty: 11
Imię: Mateusz
Lokalizacja: Biała Podlaska
Witam, panowie na jaką kwotę szacujecie koszt tej przeróbki ?


Na górę
Post: 04 cze 2015, 21:11 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Posty: 3125
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów
Trzeba by było wiedzieć co ten pan tam wsadził. Powiem Ci, że jesli ktoś zaczyna od podstaw projekt i ćwiczy przy tym to czasami wychodzi dwa razy więcej niż normalnie. Ale tak zawsze jest z wynalazkami, bo gdyby ich nie było, to co by było. ;)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]