Thesis - Connect nie ma głosu

Awatar użytkownika
coupe27
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 21
Rejestracja: 26 wrz 2015, 14:08
Imię: Krzysztof
Lokalizacja: Koszalin

Thesis - Connect nie ma głosu

Postautor: coupe27 » 20 mar 2016, 17:27

Witam

Mam jakiś dziwny problem, Connect mi działa lecz nie ma głosu , zauważyłem też że często szuka sieci i raz jest sieć ,a zaraz pisze no Sim. Co to może być wcześniej działało wszystko , najgorsze że nie ma głosu.
Lancia Thesis 2.0T LPG

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3210
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis- Problem z Connect

Postautor: belial666 » 20 mar 2016, 17:42

W dziale" Car Audio/Navi" - Connect nie włącza się

Prawdopodobnie masz problem z płytą wewnątrz connecta. Mesem możesz odczytać błędy w connect. Jesli nawet jest błąd to bedzie brzmiał- usterka wewnątrz urządzenia. Mało powie, ale wiedzieć bedziesz...
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
coupe27
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 21
Rejestracja: 26 wrz 2015, 14:08
Imię: Krzysztof
Lokalizacja: Koszalin

Re: Thesis - Connect nie ma głosu

Postautor: coupe27 » 20 mar 2016, 21:47

Już działa problemem był bezpiecznik we wzmacniaczu , niby cały a jednak nie działał. Zapodałem nowy i gra :)
Lancia Thesis 2.0T LPG

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3210
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - Connect nie ma głosu

Postautor: belial666 » 20 mar 2016, 22:23

Czy odłączałeś connect z wtyczek całkowicie by wymienić bezpiecznik?
Nr. telef. 501259455

Awatar użytkownika
coupe27
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Posty: 21
Rejestracja: 26 wrz 2015, 14:08
Imię: Krzysztof
Lokalizacja: Koszalin

Re: Thesis - Connect nie ma głosu

Postautor: coupe27 » 20 mar 2016, 23:22

Odłączyłem dwie wtyczki pierw , obejrzałem i przy okazji bezpiecznik wymieniłem ,wtyczki wpiąłem i Gra Muzyka.
Lancia Thesis 2.0T LPG

Awatar użytkownika
belial666
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Posty: 3210
Rejestracja: 11 maja 2014, 14:24
Lokalizacja: Stargard Szczeciński/Złotów

Re: Thesis - Connect nie ma głosu

Postautor: belial666 » 20 mar 2016, 23:46

No nie wiem, czy to bezpiecznik, czy może brak styku, czy odłączenie chwilowe wtyczki pomogło. Trzeba było kontaktem psiknąć w kostkę przy okazji. Pojeździsz i zobaczysz, czy nie wróci.
4 - Złącze Audio A - 8-stykowe
5 - Złącze Audio B - 8-stykowe
6 - Złącze Audio C -20-stykowe
2.jpg
2.jpg (197.58 KiB) Przejrzano 2682 razy
:link:
Nr. telef. 501259455


Wróć do „Car Audio & Navi”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości