Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 19 gru 2018, 2:33

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3
Autor Wiadomość
PostDodany: 07 lut 2013, 13:38 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 lip 2009, 17:48
Posty: 4046
Imię: Dawid
Lokalizacja: Głuchołazy
bichon pisze:
Dawid pisze:
W pełni się zgadzam z Dawidsonem.Oryginalnie radio jest za nisko by móc się w pełni rozkoszować ekranem.Wzrok cały czas uciekał by w dół.Na dłuższą metę uciążliwe a i czy całkiem bezpieczne?
Wiecie, radio to nie telewizor, tego się nie ogląda tylko słucha :-)
Więc po co w nim taki wielki wyświetlacz?By patrzeć nań z zamkniętymi oczami?

_________________
Fiat Cinqecento 0,7
Fiat Seicento 900 design Sporting
Lancia Delta II 2.0 16V
Lancia Kappa 2.4 JTD SW +
Lancia Y 1.2
Fiat Bravo II 1.9 MJet +
Fiat Stilo Multiwagon 1.9 JTD
Fiat Stilo Abarth 2.4
Lancia Delta III 1.6 JTD Platino
Fiat Grande Punto Sport 1.4 16V


Nie staraj się wszystkiego zrozumieć bo wszystko stanie się niezrozumiałe


Na górę
PostDodany: 07 lut 2013, 16:07 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2007, 0:00
Posty: 2556
Skype: dejv667ukp
Imię: Dawid
Lokalizacja: Brachttal
bichon pisze:
Dawid pisze:
W pełni się zgadzam z Dawidsonem.Oryginalnie radio jest za nisko by móc się w pełni rozkoszować ekranem.Wzrok cały czas uciekał by w dół.Na dłuższą metę uciążliwe a i czy całkiem bezpieczne?
Wiecie, radio to nie telewizor, tego się nie ogląda tylko słucha :-)
Wiemy. Tyle, że trochę uciążliwe jest odrywanie pleców od fotela za każdym razem gdy chce się zmienić stację. Do panelu klimatyzacji sięgam o wiele rzadziej.

"... I guess it's just the way I'm wired."


Na górę
PostDodany: 20 paź 2013, 18:26 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 paź 2012, 17:12
Posty: 186
Skype: BRAK
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Gdynia/UK
Witam,Działał już ktoś w temacie ? dzieję się coś ? :)


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 7:53 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2007, 0:00
Posty: 2556
Skype: dejv667ukp
Imię: Dawid
Lokalizacja: Brachttal
U mnie problem rozwiązał się zmianą auta, ale wszystkie przymiarki kończyły się wnioskiem że to delikatnie mówiąc trudny temat bo radio musiało by być bardzo krótkie.

"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.blogspot.com


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 20:19 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 paź 2012, 17:12
Posty: 186
Skype: BRAK
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Gdynia/UK
Dzięki za odpowiedz,zastanawiałem się nad kupnem bo mam okazję,ale muszę porozkręcać i rozpatrzeć to u siebie..

Pozdrawiam


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 20:21 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2007, 0:00
Posty: 2556
Skype: dejv667ukp
Imię: Dawid
Lokalizacja: Brachttal
Moim zdaniem w grę wchodzi tylko tablet lub płytkie radio bez CD.

"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.blogspot.com


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 20:27 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 paź 2012, 17:12
Posty: 186
Skype: BRAK
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Gdynia/UK
Opcja z tabletem też dobra,widziałem kiedyś interfejsy do ipada,który steruje wzmacniaczami itd.. W Stanach jest firma, która zawodowo się zajmuje przerabianiem pulpitu pod ipada- Możliwości nie ograniczone.


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 20:32 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2007, 0:00
Posty: 2556
Skype: dejv667ukp
Imię: Dawid
Lokalizacja: Brachttal
Moim zdaniem tani tablet na Androidzie to opcja wystarczająca. IPad trochę drogi.

"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.blogspot.com


Na górę
PostDodany: 22 paź 2013, 20:38 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 paź 2012, 17:12
Posty: 186
Skype: BRAK
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Gdynia/UK
No nie małe pieniądze,ale wszystko jest do osiągnięcia.Ja to rozpatrzę zobaczymy może coś wymyślę.


Na górę
PostDodany: 02 gru 2013, 0:13 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 08 kwie 2012, 12:13
Posty: 150
Imię: Jacek
Lokalizacja: Starogard Gdański
Ja mam taką daleką wizję zostawić radio w oryginalnym miejscu, ale dostawić do tego wyświetlacz LCD koło 5-7 cali w miejscu wskaźników temp oleju i woltomierza. Wskaźniki te nie są do szczęścia potrzebne, a takie rozwiązanie jak dla mnie jest chyba najlepsze :) Problemem moze być sam montaż, ale jest tam na tyle duzo miejsca, żeby to sprytnie zabudować.

_________________
Obecnie:

Dedra SW 1.8 LE + LPG :)
Dedra 2000 Turbo - oczko w głowie - obecnie w trakcie budowy 20VT - pierwszej i jedynej na świecie :)


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl