Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 23 maja 2018, 20:49

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Post: 27 lip 2009, 16:15 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 mar 2007, 00:00
Posty: 2556
Skype: dejv667ukp
Imię: Dawid
Lokalizacja: Brachttal
Wczoraj probowalem podpiac radio w mojej HPE. Niestety, chociaz glosniki w podszybiu dzialaja, to te w boczkach i tylnej polce wogole. Obejrzalem kable i wszystko wyglada na orginalne. Nie widac aby poprzedni wlascicele przy tym majstrowali.
Ktos sie orientuje co jest grane? Mial ktos podobny problem?


Na górę
Post: 15 wrz 2009, 20:41 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 04 gru 2008, 00:00
Posty: 56
Lokalizacja: Konin
Sprawdz ciagłosc przewodow, i czy w boczkach masz te głosniki...
ja mialem porozłaczane kostki...
Pozdrawiam i powodzenia


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]