Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 14 gru 2017, 05:27

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: 15 lut 2009, 13:04 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 kwie 2008, 00:00
Posty: 27
Lokalizacja: mazowsze/Słubice
No właśnie okazuje się,że radio kradnie prąd ...Mianowicie od kiedy zamontowałam radio w dzień jest ok.dlatego,że sporo korzystam z samochodu ale po nocce akumulator jest padnięty--- kiedy na noc wymontuje radio akumulator jest ok. co za bakteria ....? 8O :?

_________________
lussi


Na górę
Post: 15 lut 2009, 13:19 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 sie 2007, 00:00
Posty: 10705
Lokalizacja: Lublin woj. Lubelskie
radio nowe czy używka?

_________________
Phedra 2.0 JTD
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Kappa Coupe 20VT nr 3119
Złota strzała Fiat 132 1,6 TC
Obrazek


Na górę
Post: 15 lut 2009, 20:08 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 paź 2008, 00:00
Posty: 146
Lokalizacja: Zgierz
wyjmój panel czasem,choc wyłonczone a z panelem pobiera sporo prądu, niedawno kolega miał tak w punto po pomiarach panel był przyczyna a radio blaupunkt czyli nie jakis wynalazek.

_________________
kappa 2,0 vis mz etz 250. honda st 1100 paneuropan Thesis 2.4 jtd
tel 698679081


Na górę
Post: 15 lut 2009, 22:42 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 lut 2008, 00:00
Posty: 22
Lokalizacja: Górki
jak masz dostep do amperomierza do zmierz pobor pradu na akumulatorze z radiem i bez niego i tym samym sie dowiesz czy to wina radia

_________________
1DEDRA 1.6
2Mondeo1.8td


Na górę
Post: 16 lut 2009, 09:17 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 18 kwie 2008, 00:00
Posty: 27
Lokalizacja: mazowsze/Słubice
Cytuj:
radio nowe czy używka?
radio wstawione używane :?

_________________
lussi


Na górę
Post: 16 lut 2009, 11:24 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 25 lut 2008, 00:00
Posty: 22
Lokalizacja: Górki
radio niemusi byc wcale glownym winowajca ja bym sprawdzil pobur pradu

_________________
1DEDRA 1.6
2Mondeo1.8td


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]