Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 17 gru 2017, 12:44

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna
Autor Wiadomość
Post: 03 lip 2005, 18:48 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 mar 2005, 00:00
Posty: 186
Lokalizacja: Gdynia
Czy ktos ma info gdzie mozna dostac oryginalne radia do Lancii Dedry. Jak kupywalem swoja to dostalem bez radia i narazie zatkalem dziure radie z VW (Beta). Ono jest 2x20 a mam 4 glosniki. Widzialem u kogos tu na forum oryginalne radio....chyba w ktoryms Kapiszonie :P

_________________
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4

Wcześniej:
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer


Na górę
Post: 03 lip 2005, 18:58 
A czemu chcesz oryginał, moze lepiej dołożyć pare groszy i kupić coś co będzie grało :wink:


:D :twisted: :D


Na górę
   
Post: 03 lip 2005, 19:06 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 mar 2005, 00:00
Posty: 186
Lokalizacja: Gdynia
Oryginał zawsze lepiej sie prezentuje...A i tak podczas jazdy nie slucham muzyki bardzo glośno. W sumie to radio z VW w zupelnosci wystarcza ale zalezalo by mi na oryginale :)

_________________
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4

Wcześniej:
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer


Na górę
Post: 03 lip 2005, 19:07 
Zapukaj do Jaqoba on miał oryginała, może chce sprzedać :wink:


Na górę
   
Post: 04 lip 2005, 17:09 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 maja 2005, 00:00
Posty: 1773
Lokalizacja: Rzeszów
mam to radyjko tlyko nie jest na kostki iso, wszystko jest tam jakos farbycznie podlacozne, bede musial sie teraz meczyc zeby te kable podlaczyc do kostek iso

_________________
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)


Na górę
Post: 05 lip 2005, 20:32 
Jaqob, może byś jakeś fotki w końcu zrobił i dał na forum :wink:


:D :twisted: :D


Na górę
   
Post: 05 lip 2005, 21:22 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 mar 2005, 00:00
Posty: 186
Lokalizacja: Gdynia
Juz niedlugo bede posiadaczem tego cudownego radia :) :) :) Tylko przerobic bede musial sobie na ISO. Ale to chyba nie bedzie problemem ;]
Jeszcze raz wielkie dzieki Jaqob
[/list]

_________________
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4

Wcześniej:
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer


Na górę
Post: 06 lip 2005, 11:13 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 maja 2005, 00:00
Posty: 1773
Lokalizacja: Rzeszów
Dzis wyslalem, radio bedzie jutro :) mufnal fotki radia czy lanci ? lanci wysle w nastepnym tygodniu :)

_________________
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)


Na górę
Post: 13 lip 2005, 19:55 
Jaqob tydzień zbliża się do końca a fotek nie radia tylko dedruni jak niema to niema :wink:

:D :twisted: :D


Na górę
   
Post: 13 lip 2005, 20:44 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 maja 2005, 00:00
Posty: 1773
Lokalizacja: Rzeszów
dzis wyslalem na lancia@op.pl z 11 zdjec samochodu ! :) a radio sprzedalem juz :)

_________________
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)


Na górę
Post: 13 lip 2005, 20:50 
No to ci chwała :wink:

:D :twisted: :D


Na górę
   
Post: 27 lip 2005, 08:31 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 10 mar 2005, 00:00
Posty: 186
Lokalizacja: Gdynia
Myslalem ze to podlaczenie tego radia pod ISO to nie bedzie problem. A tu podlaczam, a ono nie chce "współpracować". Otoz do radia wczodzi kostka - nie mam pojecia co to jest za typ kostki, taka podłóżna ma 24 piny, moze Jaqob bedzie wiedzial bo od niego kupywałem :) . Z kostki wychodzą następujące przewody:
-czerwony, zółty, pomarańczowy, niebieski, czarny, zielony,
niebiesko-czarny. niebiesko-czerwony, zielono czarny, 2 szare z końcówkami Chinc, jeszcze jeden szary, biały, pistacjowy i różowy. Te 4 ostatnie sa spięte w razem.

Wiecie moze jak nalezy podlaczyc te przewody pod kostke ISO, aby radio zadziałało. To jest radio Fujitsu Ten.

_________________
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8V
Alfa Romeo 156 Crosswagon Q4

Wcześniej:
Alfa Romeo 147 2.0 16V Selespeed
Alfa Romeo Spider 916 1.8 16V
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo 147 1.9 8V JTD
Lancia Delta 1.8 8V
Alfa Romeo 156 SW 1.8 16V M1.5.5
Alfa Romeo 164 2.5 TD VM
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Lancia Dedra Kombi 1996 1,6 MPI
Alfa Romeo 155 2.5 V6
Alfa Romeo 33 1.7 Boxer


Na górę
Post: 30 lip 2005, 22:00 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 maja 2005, 00:00
Posty: 1773
Lokalizacja: Rzeszów
u siebie tez sie niezle pomeczylem zanim zalazolym kostke iso, u ciebie jest troche prostsza sprawa, te czarne kostki to prawodbodobnie jakies filtry antyzakluceniowe, a te chinche to prawdopodobnie tylnie glosniki. czarny to masa,pomaranczowy zasilanie czasowe albo podswietlenie ( luminesense czy cos takiego ), czerwony to pewnie zasilanie, najlepiej jak wezmiesz jakis glosnik z radia i popodlaczasz do roznych kabelkow i zobaczysz czy chodzi, acha tylko najpierw musisz zasilic radio, to przydal by sie zasilacz 12V, i posprawdzac na ktorym kablu zaswiecie sie radio, wiedzac ze czarny to masa, podaj maila to ci wysle scana strony z insturkcji gdzie sa pokazane wszystkie te kolorki radia

_________________
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)


Na górę
Post: 30 lip 2005, 22:13 
a nie lepiej podjechać do jakiegoś gościa co naprawia audio-video i sie go spytać co do czego za zwykłe piwo a nawet gratis powinien powiedzieć gdzie co i jak a nawet powinien mieć taka kostke :wink:


Na górę
   
Post: 20 wrz 2005, 16:42 
Cytuj:
mam to radyjko tlyko nie jest na kostki iso, wszystko jest tam jakos farbycznie podlacozne, bede musial sie teraz meczyc zeby te kable podlaczyc do kostek iso
jaqubie ja mam teraz w Dedrze radio Panasonic ale nie gra doskonale ale tylko magnetofon bo nie wiem który z tych cholernych przewodów służy do wysuwania anteny możesz coś podpowiedzieć? :cry: Jeśli przeglądałeś te pliki do ściągnięcia na stronie downloads to może wiesz pod którym numerem jest coś o radiu o ile jest dużo tego a ja nie mogę trafić na ten właściwy. Thanks!


Na górę
   
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1 2 Następna

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]