Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 21 paź 2019, 20:07

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 612 Następna
Autor Wiadomość
PostDodany: 11 lis 2008, 18:26 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 sie 2007, 0:00
Posty: 714
Skype: CZĘŚCI LANCIA LYBRA
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
szukałem tam ale nic nie rzucilo mi sie w oczy...

_________________
WŁOSZKI W POSIADANIU: ALFA 147 BY ZENDER 180KM / ALFA ROMEO 166 2.4 JTDM 20V 175KM
LANCIA LYBRA SW 2.4JTD 150KM (Emblema) / LANCIA LYBRA SW 1.9JTD 115KM (Intensa)

Szukasz części do Lancii Lybry? Napisz!


Na górę
PostDodany: 12 lis 2008, 15:13 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 mar 2006, 0:00
Posty: 613
Lokalizacja: Warszawa
"szatan" pisze:
Toper kiedys wyczytalem ze te wtyczki sa na stronie firmy wysylkowej ELFA, tylko roznia sie ze zatrzask jest z drugiej strony.

strona na ktorej wyczytalem o tym dziwnym gniezdzie

mam nadzieje ze pomoze

pozdrawiam
dzięki za info. Znalazłem w multitroniku, ale to musiałbym wysyłkowo wziąć, poszukam jeszcze w W-ie, bo chciałbym w weekend zmontować przejściówkę i sprawdzić czy zadziała.
Mam już wszystkie części poza tą nieszczęsną wtyczką DIN13 i mini-ISO.
Pozdrawiam

_________________
Pozdrawiam
Toper
Lancia Lybra SW 2.4JTD 150KM :-)


Na górę
PostDodany: 12 lis 2008, 18:57 
Offline
Klubowicz
Klubowicz

Rejestracja: 08 mar 2005, 0:00
Posty: 611
Imię: Marek
Lokalizacja: Warszawa
"Toper" pisze:
Mam już wszystkie części poza tą nieszczęsną wtyczką DIN13 i mini-ISO.
Pozdrawiam
Jak zesz to? Na Wolumenie wszystko mozna kupic;)

_________________
Wejdź na: http://www.mierzymy.pl
Wejdź na: Niwelator laserowy


Na górę
PostDodany: 12 lis 2008, 21:39 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 mar 2006, 0:00
Posty: 613
Lokalizacja: Warszawa
"kartonik" pisze:
"Toper" pisze:
Mam już wszystkie części poza tą nieszczęsną wtyczką DIN13 i mini-ISO.
Pozdrawiam
Jak zesz to? Na Wolumenie wszystko mozna kupic;)
Byłem dzisiaj na Wolumenie, ale tylko kilka stoisk było otwarte i nikt nie miał tej wtyczki. Jutro na WGE popytam.

Pozdrawiam

_________________
Pozdrawiam
Toper
Lancia Lybra SW 2.4JTD 150KM :-)


Na górę
PostDodany: 14 lis 2008, 20:48 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 13 maja 2008, 0:00
Posty: 1
Lokalizacja: Warszawa
Czy ktoś z bardziej kumatych mógłby sie może wypowiedzieć na temat tego urządzonka:

skracaj linki!!!

A konkretnie czy zadziała to z Lybrą bez navi?


Na górę
PostDodany: 15 lis 2008, 9:59 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 14 lis 2008, 0:00
Posty: 4
Lokalizacja: Szewce k/Kielc
Teemka nie wiem za dużo w temacie Lanci ale w Alfie166 ten problem rozwiązuje LOUDLINK (u nas jest radio Beckera (chyba;) i nie istnieją wersje z wyjściem zewnętrznym AUX). Jest to urządzenie podpinane w miejsce oryginalnej zmieniarki. Dokupuje się do niego kartę SD i można załadować 6 folderów MP3 po 96 utworów w każdym. Zapraszam do poczytania tematu
loudlink
bądź więcej na www.alfaholicy.pl i wyszukaj słowo LOUDLINK


Na górę
PostDodany: 14 mar 2009, 20:38 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2008, 0:00
Posty: 60
Lokalizacja: Olkusz/Kraków
witam
a ja ma inny problem z icsem i odtwarzaczem divix hdd
mam podwójny obraz , podłączam przez rgb plus csync z odtwarzacza ( z gniazda monitorowego ) synchronizacje łącze przez lm1881n lub poprzez schemacik z clublubra.it i mam tak jakby 2 obrazy kolo siebie z odtwarzacza jeśli przełączę na ntsc ( w odtwarzaczu) to obraz jest pojedynczy ale czarno biały :( , wyczytałem ze trzeba zmienić rozdzielczość RGB ale tego nie mogę zrobić w odtwarzaczu .Czy ktoś wie jaka jest rozdzielczość i częstotliwość w ICS ( bez nawi). Może jest jakiś pin przełączający PAL/NTSC w ICS?
pozdr


Na górę
PostDodany: 17 mar 2009, 22:59 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 gru 2007, 0:00
Posty: 154
Lokalizacja: Tychy
:link:

ODTWARZACZ MP3 DO AUTA TRANSMITER -VOLUMECAR
to coś łatwego w obsłudze ! do słuchania muzy ! koszt nie duży - a działa w 100% tylko trzeba mieć swoją mp3 :D


Na górę
PostDodany: 21 mar 2009, 5:42 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 10 mar 2009, 0:00
Posty: 454
Bardzo fajny temat, gdyż w mojej NIE ma wekslary na CD, i teraz mam pytanie:
- czy mogę podłączyć odtwarzacz Mp3 Cd w te same miejsce chodzi mi o inne radio samochodowe ?

Oraz pytanie nr2:
- czy oryginalnie są pociągnięte kable do zmieniarki ?
- czy mogę podłączyć każdą zmieniarkę do oryginalnego radia w Lanci ?


Na górę
PostDodany: 21 mar 2009, 9:02 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2008, 0:00
Posty: 60
Lokalizacja: Olkusz/Kraków
witam
z tego co rozumiem chcesz podłączyć sobie radio cd mp3 do radia lybry
to można tylko musisz uważać to w lanci to jest wejście aux wiec sygnał wejściowy nie moze byc za mocny (no chyba ze ma wyjscie na wzmacniacz w tym radiu)

można tanim kosztem zrobić np przedłużacz pilota do bagażnika w którym jest zamontowany jest sprzęt (koszt części jakieś 7-8 zl )

co do kabli powinien być kabel ale u siebie go nie znalazłem :(

Nie podłączysz każdej zmieniarki
jesli masz bez navi to tylko grundiga model 30 i 36 ponoć
z navi czytałem ze sony ale które modele to musisz szukać


Na górę
PostDodany: 21 mar 2009, 11:21 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 10 mar 2009, 0:00
Posty: 454
Radio to CD-Mp3 VDO Dayton 2703 4X55 WATT Mosfet

A dlaczego inna zmieniarka nie zahula ? Ja nie chce Navi tylko zmieniarkę z muzyka.


Na górę
PostDodany: 21 mar 2009, 15:39 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 26 mar 2008, 0:00
Posty: 60
Lokalizacja: Olkusz/Kraków
no chodzi mi ze jesli masz isc z navi to ponoc tylko sony dzialaja
a jak isc bez navigacji to grundig 30 lub 36
a nie dzialaja inne bo to kwestia sterowania zmieniarki przez radio odtwarzacz


Na górę
PostDodany: 21 mar 2009, 17:04 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 10 mar 2009, 0:00
Posty: 454
czyli jak do mnie to tylko grundig :|


Na górę
PostDodany: 23 mar 2009, 16:53 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 12 mar 2008, 0:00
Posty: 51
Lokalizacja: Gliwice
witam.
Na allegro znalazłem coś takiego.
:link:
Czy ktoś wie jak to bedzie sie sprawiało w naszych Lyberkach , mam na to smaczek , ale nie chcę wtopić


Na górę
PostDodany: 23 mar 2009, 17:12 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 19 mar 2006, 0:00
Posty: 613
Lokalizacja: Warszawa
ucho pisze:
witam.
Na allegro znalazłem coś takiego.
:link:
Czy ktoś wie jak to bedzie sie sprawiało w naszych Lyberkach , mam na to smaczek , ale nie chcę wtopić

Loudlink działa w Fiatach/Alfach/Lanciach
Tu masz przykładową aukcję:
LoudLink na Allegro
a tu jest ich strona

Pozdrawiam


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 172 ]  Przejdź na stronę Poprzednia 1 2 3 4 5 612 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl