Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 18 gru 2018, 15:01

Strefa czasowa UTC+01:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostDodany: 05 lip 2017, 19:23 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Witam. Mam problem ze znalezieniem wzmacniacza do swojej Lybry (1.9 Combi). Stary wzmacniacz się spalił a więc muszę kupić nowy jednak tego nie mogę znaleźć ani na allegro ani na OLX. Ktoś ma może jakiś wzmacniacz na sprzedaż albo wie skąd taki zamówić? Wzmacniacz Bose Lancia 839 wagon Prod (Made in USA). Nie wiem za bardzo czy coś jeszcze dopisać dlatego dorzucam zdjęcia.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)


Ostatnio zmieniony 07 lip 2017, 23:49 przez Dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosimy tytułować posty zgodnie z zasadami! Regulamin działu technicznego!


Na górę
PostDodany: 05 lip 2017, 21:19 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1297
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
A te wzmacniacze z all.... nie będą pasowały? Może to tylko obudowa inna.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
PostDodany: 05 lip 2017, 21:34 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1297
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Odpowiem sam sobie: wtyczki są inne więc wzmacniacze z all… nie będą pasować chyba że dokupisz wiązki i je podmienisz. To powinno zadziałać.


Wpisz w wyszukiwarkę all… wzmacniacz bose audi a3 8p. Może to będzie to samo? Zawsze można się ze sprzedajacym gogadać w sprawie ewentualnego zwrotu.

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka



_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
PostDodany: 05 lip 2017, 22:02 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Pawcio dokładnie tak jak napisałeś. Zamówiłem standardową wersje i wtyczka nie pasuje. Zobaczę ten wzmacniacz co mi podałeś, dzięki :)


Na górę
PostDodany: 05 lip 2017, 22:13 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Poprosiłem o zdjęcie gniazda mam nadzieję że jutro dostanę i będę wiedział czy pasuje :D


Na górę
PostDodany: 05 lip 2017, 22:26 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 22 gru 2013, 18:34
Posty: 201
Imię: Adrian
Lokalizacja: Zielona Góra
Jutro wstawie schemat pinow od audi . Pasuje tez od Ypsilona ,i z tego co pamiętam od Alfy GT albo GTV teraz nie pamiętam ostatnio wymieniałem u siebie w ypsilonie bo jeden kanał padł . Musisz szukac 5630 albo 5631

_________________
Lancia Delta Oro 1.4 T-jet . Majonez , Ypsilon 1.2 16v 2004r. :)


Na górę
PostDodany: 06 lip 2017, 7:53 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Ok dzięki Aiu. Jak wrócę z pracy będę szukać :D


Na górę
PostDodany: 06 lip 2017, 12:41 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 22 gru 2013, 18:34
Posty: 201
Imię: Adrian
Lokalizacja: Zielona Góra
Jak obiecałem schematy


Załączniki:
bose audi.jpg
bose audi.jpg [ 55.03 KiB | Przejrzano 5179 razy ]
Alfa_GT_05.pdf [40.73 KiB]
Pobrany 50 razy
Rozpiska przyporz_dkowania pin_w we wzmacniaczu Bose.pdf [120.92 KiB]
Pobrany 49 razy
ypsilon bose.pdf [253.5 KiB]
Pobrany 33 razy

_________________
Lancia Delta Oro 1.4 T-jet . Majonez , Ypsilon 1.2 16v 2004r. :)
Na górę
PostDodany: 06 lip 2017, 13:50 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Dzięki jeszcze raz. Zamówiłem Ten wzmacniacz do audi A3 o którym wspomniał Pawcio. Przyjrzałem się i wygląda że będzie pasował. Jak tylko przyjdzie przyjrzę się dokładniej ponieważ na zdjęciach mało co widać i zobaczymy czy będzie działać


Na górę
PostDodany: 07 lip 2017, 18:49 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Wzmacniacz podłączony i działa. Był to wzmacniacz od Audi A3 jak kolega Pawcio napisał. Muzyka gra znacznie lepiej nie wiem czy to dlatego że stary był już zużyty czy ten jest po prostu mocniejszy ale najważniejsze ze działa. Jeszcze raz dzięki :D


Na górę
PostDodany: 07 lip 2017, 19:22 
Offline
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1297
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Pięknie:-) uważaj na głośniki bo może być faktycznie mocniejszy.

Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka



_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
PostDodany: 07 lip 2017, 20:08 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 05 lip 2017, 12:06
Posty: 8
Imię: Jakub
Nie mam w zwyczaju słuchać na fulla muzyki. Później uszy i głowa boli :p


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa UTC+01:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl