Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 22 paź 2018, 14:56

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1 2 3 Następna
Autor Wiadomość
PostDodany: 19 lis 2010, 19:15 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lis 2010, 15:46
Posty: 7
Lokalizacja: Rzeszów
Witam

Szukałem na forum ale nie znalazłem nic co mogło mi pomoc.


Kopiłem Lybrę 1,8 wersja bez zmieniarki i bez nawi. Nie mogę uruchomić radia, komputer działa ok ale cały czas jest napis Radio OFF jak przekręcę kluczyk i włączy się to wszystko to słychać jakby w głośnikach taki pukniecie i tyle czyli głośniki chyba działają. Próbowałem włożyć kasetę i nawet jej nie wciągnęło ledwo ja wydarłem. Kombinacji przyciskania guzików było wiele i nic.


Pomóżcie proszę.


Ostatnio zmieniony 26 gru 2010, 16:43 przez Dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
Umieszczamy posty w odpowiednich działach


Na górę
PostDodany: 19 lis 2010, 19:53 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 paź 2009, 18:57
Posty: 1547
Imię: Jerzy
Lokalizacja: AYLESBURY U.K
Może zacznij od bezpieczników :?: W skrzynce i na radiu.

_________________
Pozdrawiam markiz
Lancia Lybra sedan 2.4jtd
Lancia Delta III 2.0 MJet
La pi? bella ? la Lancia


Na górę
PostDodany: 23 lis 2010, 22:58 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: 07 lis 2010, 15:46
Posty: 7
Lokalizacja: Rzeszów
Faktycznie to bezpiecznik za radiem. Dzięki za poradę.

P.S. Dostać się do niego to było wyzwanie ale nikt nie mówił ze będzie łatwo :) Zdjęcia z forum pomogły.


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 15:51 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 gru 2010, 15:33
Posty: 10
Lokalizacja: Opole
Witam, mam problem odnośnie radia, po prostu nie chce się włączyć, cały komputer działa pokazuje spalanie, godzinę datę itd., wyświetlacz pokazuje RADIO OFF i tyle.Jakieś pomysły?


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 15:56 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Mam prośbę. Uzupełnij profil zgodnie z regulaminem "Uzupełnij to pole"
Nie wiem jak jest w Lybrze ale może bezpiecznik... sprawdzałeś ?

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 15:59 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 gru 2010, 15:33
Posty: 10
Lokalizacja: Opole
tak bezpieczniki sprawdzałem jako pierwsze...wszystkie są sprawne,zastanawiam się jeszcze czy nie jest zakodowane a jezeli tak to czy możliwe, żeby w takim przypadku działały inne funkcje wyświetlacza.


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:05 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Zaraz pewnie zgłosi się ktoś kto ma Lybrę i większa wiedzę :) A coś działo się niepojącego z radiem wcześniej czy po prostu z dnia na dzień przestało działać ?

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:08 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 gru 2010, 15:33
Posty: 10
Lokalizacja: Opole
nie wiem bo auto sprowadziłem tydzień temu i dopiero teraz naprawiam usterki.


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:10 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
Czyli nie działa odkąd kupiłeś ??

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:14 
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2008, 0:00
Posty: 8456
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Nowy Sącz
:link:

_________________
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE ;)
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:16 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 gru 2010, 15:33
Posty: 10
Lokalizacja: Opole
no dokładnie tak...już takiego kupiłem:(


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 16:16 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
A powiedz mi czy sprawdzałeś bezpiecznik za radiem ??

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 18:33 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 23 gru 2010, 15:33
Posty: 10
Lokalizacja: Opole
Dziękuję za pomoc...faktycznie był to bezpiecznik za radiem,ale dotarcie do niego...masakra jakaś:)


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 18:40 
Offline
Administrator
Administrator
Awatar użytkownika

Rejestracja: 22 lut 2008, 0:00
Posty: 8456
Imię: Andrzej
Lokalizacja: Nowy Sącz
: ok2 : Gitarka :D
Wesołych i już spokojniejszych Świąt : lol :

_________________
Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE ;)
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)


Na górę
PostDodany: 23 gru 2010, 18:47 
Offline
Klubowicz
Klubowicz
Awatar użytkownika

Rejestracja: 24 maja 2009, 9:06
Posty: 4081
Imię: Bartłomiej
Lokalizacja: Sosnowiec
No i jak to rzekł szanowny kolega Gitarka :D

_________________
514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo ;)
Obrazek
Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę 1 2 3 Następna

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl