Lancia Klub Polska

Forum dyskusyjne miłośników marki Lancia

>> SKLEPIK LANCIA KLUB POLSKA <<

Autosklep
Dzisiaj jest 26 cze 2017, 10:51

Strefa czasowa UTC+02:00




Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
Post: 18 cze 2017, 14:02 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 24 mar 2015, 20:43
Posty: 30
Imię: Marcel
Lokalizacja: Częstochowa
Witam panów poraz kolejny, kilka dni temu zamontowałem zmieniarkę z Yatour jestem z niej bardzo zadwolony czysto gra i w ogóle, dzisiaj wchodząc do auta usłyszałem dziwne stuki w bagażniku jak by stycznik, więc idę do bagażnika i po zlokalizowania stuków, pochodzą one od wzmacniacza, problem polega na tym ze stycznik świruje tylko i wyłącznie jak jest zapłon wyłączony, jak włącze radio wszystko działa jak należy, sprawdzałem czy napewno kostki w radiu są dobrze podociskane i przy wzmacniaczu również, nawet podpiąłem kompa aby zobaczyć czy są jakieś błędy, nic związne z radiem czy też wzmacniaczem, stuka sobie teraz cały czas ten stycznik kiedy chce jak chce, raz stuknie raz na 5 min a raz stuka co 2 sekundy bardzo szybko jak by go ktoś włączał/wyłączał. Proszę o pomoc ponieważ zauważyłem że akumulator tez mi w bardzo małym stopniu rozładowywuje ale rozładowywuje.. Bezpieczniki sprawdzałem wszystko ok.. Pomocy :| :|


Na górę
Post: 18 cze 2017, 14:48 
Offline
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum

Rejestracja: 24 mar 2015, 20:43
Posty: 30
Imię: Marcel
Lokalizacja: Częstochowa
Dobra panowie, doszedłem glupim sposobem. Odłączyłem tą zjeb**ą zmieniarke i przestał stycznik wariować :) Zmieniarka ma kilka dni więc bede ją reklamował zeby mi nową wysłali. Może jest to tez moja wina ponieważ upchałem dosyc mocno kable pozniej je na siłe przeciągałem, róźnie może byc. Sory za zamote temat mozna zamknąć, nie usuwajcie moze tez ktos bedzie miał problem z tym.


Na górę
Post: 19 cze 2017, 20:57 
Online
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1094
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Polecam zamiast zmieniarki mcd 36 jakiś emulator typu xcarlink. Sporo informacji jest na ten temat na forum.

Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka


_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
Post: 19 cze 2017, 22:14 
Offline
Moderator Globalny
Moderator Globalny
Awatar użytkownika

Rejestracja: 27 mar 2009, 16:14
Posty: 9137
Imię: Kamil
Lokalizacja: Wieluń/Gdynia
Ale przecież kolega założył właśnie takową zmieniarkę, tyle, że Yatour :)

_________________
Obrazek


Na górę
Post: 20 cze 2017, 12:39 
Online
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Rejestracja: 24 lip 2009, 15:04
Posty: 1094
Imię: Paweł
Lokalizacja: Nowy Sącz
Racja. Tak to jest jak sie niedokładnie czyta:-)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka


_________________
była: Tempra 1.6 86KM
jest: Lybra 1.8 131KM , Y 1.2 60KM


Na górę
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat  Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa UTC+02:00


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
[ Regulamin Forum ]

Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
[ GZIP: Off ]